Connery

Torvet.dk

Slut med indkøb som vi kender det?

Forestil dig, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at få handlet dagligvarer inden butikkerne lukker dørene i, lige for næsen af dig. Forestil dig en stress-fri verden, hvor dine indkøb bliver leveret til døren og hvor du kun skal bekymre dig om at åbne hoveddøren og hive varerne indenfor i varmen.
ANNONCE
Torvet.dk
Nej, det er ikke en drøm, ikke et movieklip fra en fremtidsfilm med Schwarzenegger i hovedrollen, det er den lykkelige virkelighed og noget en enhver drengerøv burde være klar over.
 
På hjemmesiden Torvet.dk kan alle disse ting gå i opfyldelse. Her kan du shoppe fra sofaen, alt imens der kører bold i tossekassen og står pils på bordet, og bestille alt lige fra kæmpeskildpadder (i chokolade dog) til øl og rødvin.
 
Er man så heldig at have en kvinde til at klare alle dagligdagsting i hjemmet såsom indkøb, ja så er der stadig billige points at hente, hvis man stille og roligt smider denne hjemmeside i spil. Hvem ved, måske kan denne nyvundne tid med kæresten bruges til noget mere brugbart?
 
Priserne ser ud til at være ganske kampdygtige, de 49 DKK det nu engang koster at få alle herlighederne leveret til døren, kan man ikke rigtig sætte en finger på.
 
Vi lader lige Torvet.dk promovere sig selv:
 
(Snappet direkte fra hjemmesiden)
 
MISSION:
 
Torvet.dk kombinerer Internettets muligheder med god gammeldags kundeservice. Vi er den moderne tids mælkemand.
 
Torvet.dk gør en forskel ved at lette hverdagen for mennesker og familier. Vi sætter kunden i centrum og lægger vægt på at... 
 
* tilbyde en enkel og intuitiv bestillingsprocedure

* tilbyde et spændende sortiment med mange økologiske produkter

* tilbyde kvalitetsvarer med sikkerhed for friskhed

* tilbyde fornuftige priser 

* tilbyde sikker levering til døren 

* tilbyde hurtig og effektiv kundeservice
 
 
Nå, hvad er så hagen ved alt dette, tænker du nok. Tja, hagen er jo nok, at udvalget ikke er så stort som du finder i Bilka, Kvickly eller SuperBrugsen for den sags skyld, men kan man klare sig med det mest nødvendige, så er Torvet.dk da bestemt et besøg værd.

Man kan vel i realiteten finde sig i nok så meget, når man bare har i tankerne, at man kan slippe for at rende rundt i den nærliggende Brugsforening sammen med resten af pøbelen af skrigende unger og anmassende ældre damer, der tror de har førsteret til alt, bare fordi aldersnålen har passeret de 70 år.
 
Undertegnede siger: Klar indkøbene fra sofaen og få dem leveret til døren! Kan det blive nemmere?
 
Hvad siger I. Var det noget, som I kunne benytte jer af?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce