Connery

Tjenere fortæller om de værste første dates, de har overværet - part 2

Især den sidste får én til at overveje, om det der dating er det værd..

Vi er alle klar over, at der er en risiko for, at en første date er dårlig. Akavet. Noget, man helst ikke vil mindes. Men heldigvis er der nogen, der er der til at observere det hele, så vi andre kan grine lidt af det. Tak Reddit

Sørg også for at læse første omgang her. 

ANNONCE

ugaugarox:

Ikke en første date, men stadig ret sjovt. På min kærestes og min 2 årsdag tog vi på en lille fin restaurant. Intet vildt fancy, men ikke Applebee's. Min kæreste sidder med sin telefon og prøver at finde et gammelt billede af vores første date. Han sad med sin telefon i omkring 20 minutter, imens jeg sad og snakkede til ham, og pludselig smider to piger en seddel på vores bord, hvor der står "Det er en første date! Snak sammen!" og andet i den stil. De troede åbenbart, at vi var på en ubehagelig og akavet første date. Selvom det er to år siden nu, tænker jeg altid på den aften, når han tager sin telefon frem. 

good_will_confused:

Jeg arbejder på en country club, og et medlemsskab der koster mere end et år på mit universitet. At sige at penge ikke er et problem der er en underdrivelse. Anyways, jeg betjente et ungt par og magt-ubalancen var fænomenal. Han var datter af et af bestyrelsesmedlemerne og alle medarbejderne vidste, at hendes (læs: hendes fars) club tjente mange penge. Og fyren hun var sammen med var ikke medlem, og han lignede den gennemsnitlige, fattige college studerende. Han havde simpelt men pænt tøj på, og hun var klædt i mærkevarer fra top til tå. Daten så ud til at gå ganske fint, intet specielt der. Lige indtil hun rejser sig og forlader bordet, inden jeg er kommet med regningen. Jeg går hen med regningen (velvidende at den er på over $300 for mad og drinks, alle de ting, hun insisterede på at bestille - to flasker top shelf vine, ingen af dem drukket op, to steaks, selvom han bad om kylling, da hun insisterede på, at han spiste steak "som en mand"), og han begynder højtideligt at finde sin pung frem, imens han undskylder for, at han ikke vil have mulighed for at give drikkepenge. Jeg har aldrig før haft en kunde, der ikke kunne give drikkepenge. Og han forklarede videre, at han også bare var tjener, og at daten ikke vidste, at han ikke var rig, og hun var gået, fordi han havde fortalt hende om sit stipendium. Jeg var lamslået. Og jeg mindede ham venligt om, at her tog vi hverken imod kreditkort eller kontanter, man kunne kun betale via sit medlemsskab. Så derfor fik hendes far en kæmpe regning - selvfølgelig med en god sjat drikkepenge til mig i hendes navn. (Club politikken er, at registrerede gæster må signere for deres medlemsvært, så længe at medlemmet har inviteret dem). Det var meget tilfredsstillende. Det sidste, jeg hørte, var, at hendes far cut her off, og jeg kan ikke lade være med at smile lidt af alle de små ting, hun lærer om lidt - fx at arbejde for at kunne gå på dates.  

mcmoonery:

Jeg arbejdede på Applebees. Den her kvinde var den værste kvinde, jeg nogensinde har serveret for. Hun var needy og slubrede sin iste i sig meget højlydt. Han var stille. Han sagde intet, andet end da han skulle bestille sin burger, og hun blev bare ved og ved med at knævre. Og hun var ond samtidig! Hun talte ned om tjenere, at det var et taber-job, og hvor meget bedre det var at arbejde i en butik. Til sidst gik han på toilettet og kom aldrig tilbage. Han smuttede åbenbart ud af bagdøren, hvor to-go pigerne arbejdede og gav dem $20, som de skulle give til mig. Kvinden sad bare og ventede på, han kom tilbage. Jeg stod bare og kiggede og ventede på, at hun indså, at han ikke kom tilbage. Efter 10 minutter begynder hun at græde og spankulerer ud af restauranten. Jeg fik ikke drikkepenge, men det reddede alligevel min aften. 

glutenfree_water:

Jeg arbejdede på en lille shitty diner, bestemt ikke et godt sted til en første date. Der var den her fyr som kom hver fredag med en ny kvinde. Han så meget godt ud og var altid meget venlig overfor mig, men han var super akavet. Kvinderne så altid noget skeptiske ud, når de kom ind (nok fordi det virkelig var en crappy diner). Hver uge omkring halvvejs gennem maden, som på klokkeslettet, fik kvinderne sådan et "get me the fuck outta here"-ansigt. Og så ville jeg komme med regningen. De fik altid resten af deres mad med sig og gik med det samme. Jeg fik engang chancen for at snakke med ham, imens en af kvinderne var på toilettet. Åbenbart var han ikke en slem fyr, der var bare noget ved ham, som kvinderne ikke kunne lide. Man må dog give ham credit for sin vedholdenhed. 

literallynamedchad_:

Jeg overværede en åbenlys første date, hvor kvinden virkelig udspurgte fyren omkring, hvor mange penge han tjente, og han ville ikke rigtig svare. Det var ret akavet at servere bøf og salat under et forhør.

duaneap:

Jeg var bartender i NY og så det her par, som havde mødt hinanden på Tinder og havde første date på min bar. Kvinden var fuldstændig sindssyg. Hun blev ved med at snakke om, at fyren hun var på date med kunne være en psykopat og ville dræbe hende (hvilket der altså ikke var noget, der indikerede), og hun gik på Tinder, mens han stadig sad ved siden af hende. Hun blev ved med at fortælle ham, at han var heldig, at hun gik med til at mødes, og hun havde ikke troet, han ville være så kedelig her. Hun bestilte omkring 5 eller 6 drinks og flere shots, og han drak vitterligt kun to øl. Hun fik ham til at betale for det hele. Min yndlingsdel var, at han sagde, han skulle på toilettet og flygtede via brandtrappen. Helt genialt. Der var kun én rigtig ind- og udgang, så han flygtede ud af bagudgangen, og kvinden gik og ledte efter ham. 

evaholierhoek:

Jeg arbejdede på en lille restaurant med to etager. En kvinde og en mand kom ind og jeg havde et bord til dem ovenpå. Det så ud, som om de var på første date, for de stillede de sædvanlige "lær-hinanden-at-kende"-spørgsmål. Efter de havde bestilt mad, gik kvinden på toilettet, som er nedenunder. Da hun gik ned af trapperne, ankom maden. Hun gik ned, snublede og faldt hele vejen ned og slog sit hoved ned i gulvet. To kollegaer løb straks hen til hende for at se, hvordan hun havde det. Hun var bevidstløs og blødte fra hovedet, så de ringede efter en ambulance. Jeg gik hen til manden, som var begyndte at spise, og fortalte ham, at hans partner (jeg vidste ikke, hvad jeg skulle kalde hende) var faldet ned af trapperne, at hun var bevidstløs, og at en ambulance var på vej. Han gik hen til trapperne, kiggede ned og gik tilbage til sit bord for at spise færdig. Da ambulancen ankom, spurgte jeg ham, om han ville med dem på hospitalet, og han sagde nej, imens han også spiste hendes mad. Det var så akavet, han sad der bare i 45 minutter, spiste, drak, betalte regningen og smuttede. Jeg ved stadig ikke, hvilket forhold de havde, og om kvinden er ok. 

Penetratorofflanks:

Jeg har set alt fra gråd til ketchupflasker blive kastet. Men den første åbenlyse første date, jeg så, er den her. Over-middel udseende fyr kommer ind og siger, han venter på en blinddate, og jeg fortæller ham, jeg krydser fingre for ham. Pigen dukker op en halv time for sent, og hun er.. ikke attraktiv. Hun vejede nok omkring 55 kilo mere, end han ledte efter, og hendes ansigt.. Jeg fik et "oh well" blok fra fyren, da hun gik på toilettet. Han sagde intet til mig. Spiste bare sin mad. Hver gang jeg hældte noget i deres glad, var der en samtale, hvor begge parter smilede. Til sidst betalte han regningen og gav gode drikkepenge. Da de havde sagt farvel, indhentede jeg fyren. Jeg var færdig med mine borde, og jeg ville vide, om han seriøst var okay med at være blevet sat sammen med en, der klart ikke var hans niveau. Så jeg spørger ham, hvordan maden og daten var. Og jeg spørger, om der bliver en anden date. Han grinede og sagde nok ikke. Jeg fortalte ham, at det tænkte jeg nok, men det lignede at de havde en god date. Han sagde "den pige har sikkert ikke været på 3 dates, hvor fyren rent faktisk betalte og var venlig. Hvorfor ikke være en gentleman? Mine venner er røvhuller, men hun gjorde intet galt og fortjener at blive behandlet som en skønhed nu og da." 

yourbiggest_fan:

Jeg er ikke tjener, men min veninde havde en date, der var så dårlig, at tjeneren endte med at give måltidet uden beregning. Pige og dreng på date, dreng er virkelig akavet og mærkelig, der er ingen kemi. Min veninde forsøgte at joke med ham, og han ville bare kigge på hende med et helt dødt ansigt, whatever. Pludselig kommer to super fulde kvinder hen til bordet og siger "du er for god til ham, pige" "kom med hjem til os, den her fyr sucks" "du er nødt til at droppe ham", og de begyndte at sprøjte på ham med serpentiner på spraydåse! Han var helt dækket til, kvinderne løber ud, drengen begynder at græde og forlader stedet, og min veninde sidder bare tilbage helt lamslået. Manageren og tjeneren tog sig af regningen, og hun har nu en ret god historie at fortælle. 

cerem86:

Jeg er ikke tjener, men min første date med en pige, som min brors kæreste satte mig sammen med, tæller måske. Tjeneren var nemlig awesome.

Min brors kæreste arrangerede en blinddate med hendes veninde, som, med hendes ord, "er totalt til store fyre". Så jeg henter hende og straks ringer en alarm i mit hoved. Selvom hun måske ikke er 9/10, så er hun klart over mit niveau. Jeg prøver at snakke til hende på turen, jeg får mest neutrale grynt retur. Vi kommer til restauranten, et steakhouse i mit område, som er kendt for at være godt, men ikke vildt dyrt, og vi får vores bord. Vi bestiller vores mad. Mens vi venter, prøver jeg igen at indlede en samtale. Simple ting. Hvor hun er fra, hendes interesser osv. Hun sidder bare med sin telefon og giver mig maks to-ords sætninger som svar. Maden ankommer, hun tager sin tallerken og går over til et helt andet bord. Fortæller mig, at hendes ven var kommet. Jeg var åbenbart ikke inviteret. Jeg er lidt lamslået, men kalder derefter tjeneren over og fortæller, hvad der er sket. Jeg vil have separate regninger. Han forstår. Jeg betaler for min mad. Hun begynder at bestille drinks. Ikke bare for hende, men også for hendes venner. Jeg spiser bare det af min mad, som jeg kan. Omkring en times tid senere kommer hun tilbage og fortæller, at hun er klar til at gå. Jeg vinker tjeneren over og fortæller ham, at hun er klar til at gå. Han giver hende en regning på over $100. Hun smiler bare og kigger på mig, imens hun skubber regningen over til mig, og fortæller tjeneren, at jeg betaler. Jeg skubber den tilbage og fortæller hende, at det gør jeg ikke. Rejser mig op, smiler til hende. "Jeg har haft en dejlig aften. Jeg ønsker dig held og lykke med at betale din regning og finde et lift hjem, som ikke foregår i en politibil." Min brors kæreste kimede mig ned senere for at spørge, hvordan jeg kunne gøre det mod hendes veninde. Jeg smed på med det samme.

Så hvem end den tjener var, you're the man. Behold de $20 drikkepenge. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt