Connery

Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel

Anstændig sushi og suveræn atmosfære på 12. etage

5 ud af 6 stjerner
Sushi-delen af ’bord til 2 / Sticks’n’Sushi med tilvalg’-menuen var af høj kvalitet - Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel Sushi-delen af ’bord til 2 / Sticks’n’Sushi med tilvalg’-menuen var af høj kvalitet
Sticks’n’Sushi er en kæde med otte restauranter i København og omegn, og det er såmænd ikke noget usædvanligt i. Maden er stort set den samme i alle restauranterne, så det er der heller ikke noget usædvanligt i. Prisniveauet er en smule over så mange andre sushisteder, men det er fair nok, for det er kvaliteten også. Til gengæld er Sticks’n’Sushi-restauranterne forskellige i indretning og beliggenhed, og her skiller deres seneste restaurant sig gevaldigt ud!

Med en unik placering på toppen af Tivolis nye hotel og kongresscenter er der dømt metropolsk loungestemning ad libitum. Stilen er stram med sort læder på borde og stole, men heldigvis er betjeningen helt nede på jorden, og vi fik flere gange at vide af den venlige tjener, at der absolut ikke var noget hastværk – selvom vi brugte næsten lige så lang tid på at vælge fra det righoldige menukort, som brugte på at spise maden.
ANNONCE
Gyngeafdelingen med udsigt til Islands Brygge er alle tiders sted til apperitif eller dessert - Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel Gyngeafdelingen med udsigt til Islands Brygge er alle tiders sted til apperitif eller dessert
Restauranten har tre afdelinger: En med almindelige borde og stole, en anden, hvor man bliver bedt om at smide skoene, inden man sætter sig ned for at spise i gulvhøjde, og en tredje, hvor man kan sidde og nyde en drink, en kop kaffe eller desserten i gynger med udsigt over Islands Brygge og Amager.

Hvis man bestiller bord så lang tid i forvejen, at man kan score et bord ved vinduet, kan man nyde maden til den mest fantastisk udsigt over byens tage. Vi ringede lørdag klokken 12 for at bestille bord til samme aften, og fik akkurat det sidste ledige bord – det vendte ind mod en stor tagterrasse, og det kostede lidt på udsigten.
ANNONCE
De to sticks i midten med kyllingeboller kostede en ninja... - Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel De to sticks i midten med kyllingeboller kostede en ninja...
Lækker fisk og middelmådig landkrabbe

Maden var ikke ringe, men den levede ikke helt op til de imponerende rammer. Vi bestilte en ’bord til 2 / Sticks’n’Sushi med tilvalg’ til 449 kroner, og vi blev lige netop mætte begge to. Fisken var super mør og velsmagende, og risen havde en perfekt konsistens. Tilvalget bestod af seks ’ebi hapser’ – en virkelig lækker, friturestegt mundfuld med reje inde i midten.
ANNONCE
Ebi hapser er lækkert for dem, der ikke er fritureforskrækkede! - Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel Ebi hapser er lækkert for dem, der ikke er fritureforskrækkede!
De seks sticks var en mere blandet oplevelse. De bestod af to gedeost med bayonne-skinke (der var rigtig lækre), to asparges svøbt i bacon (der godt kunne have brugt lidt mere bacon) og to kyllingekødboller (der var lunkne og smagte mest af fabriksfremstillede frikadeller).
I en gang, der adskiller to afdelinger, gør en glasplade det ud for gulv - Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel I en gang, der adskiller to afdelinger, gør en glasplade det ud for gulv
Derudover røg der tre glas hvidvin, en skål miso-suppe, to kopper kaffe og en portion dessert på regningen, der endte på yderst rimelige 708 kroner – det giver vi gerne for den samme oplevelse en anden gang!
ANNONCE
Vurdering
Lækker sushi, sublim atmosfære og et meget rimeligt prisniveau er en kombination efter vores hjerte! Den sidste ninja ryger i havnen sammen med et par lunke, kedelige kyllingeboller og et bord med begrænset udsigt.
Hvem, hvad, hvor?
Sticks'n'Sushi Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2

1557 København V

Se mere på www.sushi.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce