Connery

Startup har skabt spiselige vandbobler, som både er billigere og mere miljøvenlige end plastikflasker

Jeg er en af de der typen, der drikker ret meget vand i løbet af en dag. Derfor ser du mig også sjældent uden en vandflaske i hånden. Engang var det plastikflasker, men vi ved jo efterhånden godt, at de hverken er miljøvenlige eller hygiejniske, så derfor må der andre midler i brug. Som fx en spiselig vandboble?

Lidt mere specifikt tager jeg om Ooho bubbles, som er spiselige kugler af vand, som du kan bide direkte ind i og drikke indholdet. Hele indholdet, hvilket betyder, at du ikke står tilbage med en tom plastikflaske. 

Startup har skabt spiselige vandbobler, som både er billigere og mere miljøvenlige end plastikflasker

En bæredygtig startup fra the UK, som hedder Skipping Rocks Lab har designet disse bobler, og hensigten er, at de koster mindre at producere end plastikflasker, og de kan også sagtens virke til andre drikke end vand. Hver boble koster omkring 2 cents at producere, alt imens en plastikflaske koster omkring 16 cents, så det er alligevel en stor forskel. 

Ooho bubbles er stadig under crowdfunding, men firmaet har testet dem for offentligheden, og deres mål er, at boblerne snart skal være at finde på diverse festivaller.

Og hvis du undrer dig over, hvordan man rent faktisk indtager dem, så skulle konsistensen være lidt a la Jell-O shots.

[Kilde: Foodbeast]

Del