Connery

Spilletiden for Spider-Man: Far From Home er afsløret - og den bekræfter endnu en fanteori

Slutningen på Phase 3

Spider-Man: Far From Home får premiere herhjemme den 2. juli. 

Kevin Feige har været ude og udtale sig om et par nye detaljer om filmen:

"Jeg har arbejdet på Infinity War, Endgame og Spider-Man: Far From Home i mange år. De tre film er kulminationen på Infinity-sagaen. Mens vi arbejdede på Endgame, opdagede vi, at den virkelige slutning på sagaen og MCU Phase 3, ville være nødt til at være Spider-Man: Far from Home, fordi vi mister Tony Stark i slutningen af Endgame.

Forholdet mellem Peter Parker og Tony Stark er så specielt, henover de fem film, hvor Tom Holland har spillet Spider-Man i MCU, og vi var nødt til at se, hvor hans rejse gik hen. Se hvordan Spider-Man træder ud fra mentoren Tony Starks skygge, og bliver den fuldbyrdede helt, som det altid var planen, at han skulle være. Det er derfor, at Endgame og Spider-Man: Far From Home, essentielt set er to stykker af den samme historie, og den historie er ikke ovre, før Spider-Man: Far From Home."

3000

Spider-Man: Far From Home, har fået frigivet spilletiden, der lyder på 129 minutter. Det lyder ikke specielt vildt eller ekstraordinært, men hvis man ser det i konteksten af hele MCU-serien af film, betyder det at den totale spilletid fra Iron Man og frem til Spider-Man: Far From Home, kommer til at lyde på lige akkurat 3000 minutter, et nik til Tony Starks "I love you 3000".

ANNONCE
Spilletiden for Spider-Man: Far From Home er afsløret - og den bekræfter endnu en fanteori
Del

Seneste nyt

Annonce