Connery

Sound Blaster Wireless Music System

Har du også et par lækre højtalere stående lige ved computeren og kan du ikke flytte rundt på dem, fordi ledningerne ikke er lange nok eller simpelthen er for grimme til at have hængende, så kig med her.

6 ud af 6 stjerner
Sound Blaster Wireless Music System
Creative har, med deres Sound Blaster Wireless for iTunes, produceret et ret lækkert produkt, der giver dig mulighed for at stille dine højtalere overalt i huset.

Det lille system består af et USB lydkort, en fjernbetjening og en receiver, som sammen med lydkortet har en rækkevidde på ca. 30 meter.

Lydkortet har to indgange, et mini jack stik til mikrofon og et til høretelefoner eller højtalere. Receiveren har en 35mm jackstik indgang og RCA Line Out jack stik.

Fjernbetjeningen har de mest almindelige funktioner som play, repeat osv. Derudover kan man bruge den til at tænde X-Fi crystalizer, der er Creatives teknologi til at give flottere og dybere lyd. Du kan også tænde for X-Fi CMSS-3D, der giver en flottere 3D lyd.
ANNONCE
Creative - Sound Blaster Wireless Music System Creative
Hvor svært kan det være?

Opsætningen er super nem. Receiveren skal bruge en smule plads og et strømstik. Højtalerne sættes til receiveren. På en macbook stikkes lydkortet i USB stikket, hvorefter man i lydindstillinger vælger output fra Wireless for iTunes.

På en Windows PC var det næsten lige så nemt. USB stikket sættes i, hvorefter driverne installeres og så er man kørende.

Jeg røg selv ind i det problem, at jeg ikke kunne få lyden til at virke. Men det blev ordnet ved at deaktivere mit fungerende lydkort og derfra virkede det perfekt.

Det skal også nævnes, at jeg kører med Windows 7, der ifølge producentens hjemmeside ikke understøttes, men der var nu ingen yderligere problemer.

Det er desuden muligt at købe flere receivere, hvis du har højtalere i flere forskellige rum. Den medfølgende software kan styre op til fire receivers ad gangen, hvor man kan vælge hvilken receiver, lyden skal afspilles fra eller om lyden skal afspilles i fra alle receivere på samme tid.
ANNONCE
Oplevelsen

På grund af den store rækkevidde kan du placere dine højtalere lige hvor du vil have dem, uden lyden mister kvalitet og jeg elsker det! Det er fedt at kunne skjule sine ledninger, som efterhånden flyder over alt i et normal elektronik-udstyret hjem.

Hvorfor Creative kun reklamerer med overførsel af lyd fra iTunes er dog et mysterie - for denne lille gadget overfører faktisk ALT lyd fra din computer, og det gør den værd at købe.

Det eneste minus er den medfølgende software, som ikke altid kører helt smooth, og der kan opstå tænkepauser nu og da. Heldigvis skal softwaren ikke være tændt for at afspille lyd og de medfølgende programmer bruges kun en sjælden gang, hvis man skal styre flere recievere.

Konklusion: Et fedt produkt, som giver dig lyd hvor du vil have det, uden ledninger og andet gøjl!
ANNONCE
Fakta:
Minimumskrav:

- Windows XP SP2

- 1.66 GHz Intel Pentium M eller tilsvarende fra andre producenter.

- 256 MB RAM, 512 MB(Vista, dog er 1GB anbefalet)

- Apple computeren skal være Intel baseret og min. have Mac OS X 10.4.4

Pakken indeholder:

- Et USB lydkort

- En Receiver og tilhørende strømforsyning

- En fjernbetjening

- RCA stereo stik

- Manualer og drivere

Kan købes for 861,- her

Ekstra receivere kan købes for 270,- her
ANNONCE
Del

Seneste nyt