Connery

Sidste chance for at spille med på EM 2021

I snart en måned har de fleste danskere fulgt med på skærmen derhjemme, til storskærmsarrangementer rundt omkring i det danske land eller på yndlings-sportsbaren. Vi har heppet på de danske fodbolddrenge. Nogle har endda været heldige at få fingrene i de eftertragtede billetter til en plads på tribunen i Parken, hvor København var en af værtsbyerne til denne omgang af EM i fodbold. De første tre af Danmarks kampe blev spillet i København og måske har du også holdt øje med EM fodbold odds (på finsk: em jalkapallo kertoimet) til de forskellige kampe. Nu er der én enkelt kamp tilbage, hvor slaget skal slås for mellem England og Italien.

Danmark er ude

Danmark er nu ude af dette års EM, efter en rigtig god præstation. Vi tabte til den engelske nation, som gik videre efter at have slået Danmark 2-1 i forlænget spilletid. 
Danmark nåede at møde seks nationer, og dette bragte det danske hold til en semifinale. Semifinalen blev spillet på Wembley mod de engelske fodbolddrenge. Danmark spillede sine tre første kampe i København, Danmark i Parken, den næste i Amsterdam, Holland på

Johan Cruijff ArenA og kvartfinalen mod Tjekkiet i Baku, Aserbajdsjan på Baku Olympic Stadium. Og dette bragte dem så til det engelske stadion Wembley i London, som holdet selv har udtalt var et mål for dem. EM har samlet hele Danmark og der er blevet skabt en stor fællesskabsfølelse rundt i hele det danske land. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt at holdet nu er ude af EM, men med den præstation de har leveret og de gode følelser de har skabt hos os alle, så er det stadig et EM der er værd at være tilfreds med og kunne tænke tilbage på, som et godt EM i forhold til Danmarks placering. 

Hep på dit yndlingshold til finalen 

Nu da Danmark er ude, har vi to hold tilbage i turneringen; Italien og England. Kampen spilles søndag på Wembley med mange tusinde tilskuer og mon ikke det mest af verden - i hvert fald Europa - følger med fra skærmen også. Du har stadig lidt tid endnu, til at finde ud af, hvem du holder med og måske du skal oddse på kampen, hvilket du kan gøre online og samtidig skabe dig et overblik over, hvad der er af odds på de to nationer. England har ikke vundet EM endnu, hvorimod Italien vandt EM tilbage i 1968, så det er efterhånden mange år siden. Det bliver spændende at se hvem der løber med titlen i år. Næste EM afholdes i Tyskland i 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt