Connery

Se KIAs nye konceptbil

KIA Imagine Concept

Startuskuddet til den internationale biludstilling i Geneve har lydt, og det betyder verdenspremierer i  bilbranchen.

En af disse kommer fra KIA Motors, der udstiller deres eldrevne konceptbil 'Imagine by KIA'. 

Elbiler er i det hele taget et kæmpe fokus på årets biludstilling, og hos KIA er det også en prioritet.

Imagine by KIA er blevet designet i Europa. 

Gregory Guillaume, som er Vice President of Design hos KIA Motors Europe, udtaler: “Vi forestillede os at designe en komplet eldrevet bil, som ikke blot havde løsningen på kundernes bekymring angående rækkevidde, præstationer, ladestationer og køredynamik, men en bil, som også ville give dig gåsehud, når du kiggede på den, og få hårene i nakken til at stritte, når du kørte i den. Derfor er vores komplet eldrevne konceptbil designet, så den får din puls i vejret, men også så den afspejler vores holistiske og emotionelle tilgang til elektrificering”.

ANNONCE
Ikke mindre end 21 UHD skærme - Se KIAs nye konceptbil Ikke mindre end 21 UHD skærme

Konceptbilen er KIAs første komplet eldrevne 4-dørs personbil. Den er bevidst designet til ikke at falde inden for rammerne af branchens faste bilsegmenter, og den sammenfatter elementer fra en muskuløs SUV, en elegant og atletisk familiesedan og en alsidig og rummelig crossover. Konceptbilen Imagine by KIA repræsenterer et mere progressivt KIA designsprog til fremtiden med intelligente nyfortolkninger af eksisterende KIA motiver og et karrosseri, som kendetegnes af en blanding af robust metal, skarpe linjer og effektiv aerodynamik.

KIAs europæiske designteam har til fulde udnyttet undervognsarkitekturen med drivlinjens komplet elektriske konstruktion til at maksimere pladsen i kabinen og skabe et luftigt og rummeligt interiør. Som et humoristisk svar på branchens nuværende besættelse af stadigt større skærme på instrumentpanelet er konceptbilen udstyret med 21 individuelle skærme i ultrahøj opløsning. De synkrone skærme baner sig vej langs instrumentpanelets øverste del i et mønster, som er både casual og koordineret.

Selv om den ikke umiddelbart skal i produktion, giver konceptbilen Imagine by KIA hints om indvendige og udvendige designelementer, der kan blive anvendt til fremtidige produktionsmodeller fra mærket.

ANNONCE
Del

Seneste nyt