Connery

Audi Skysphere

Audis bedste bud på en batmobil - med champagneskjuler og specialdesignede golftasker

Audi har sat gang i afsløringen af en ny række konceptbiler - lidt i samme tråd, som da man begyndte at finde designretningen, for det der skulle blive til de nye e-tron-modeller; første skud er Audi Skysphere Concept. 

Skysphere er en ond og bred luksuskoncept-bil, der med to sæder og indbygget champagnekøler sætter egofornemmelsen i højeste gear. 

ANNONCE
Audi Skysphere Concept under online præsentationen - Foto: Audi AG - Audi Skysphere Audi Skysphere Concept under online præsentationen - Foto: Audi AG

Skysphere har motoriseret tag, som ved et knaptryk kan gemmes helt væk - og baghjulsstyring, så den fem meter lange vogn kan være ekstra agil. Det er fint nok. 

Det helt vilde, er at Audi har bygget en vanvittig ændring, som sker når man skifter bilen fra GT-mode til Sportmode - Det sætter nemlig en mekanisme igang, som gør bilens hjulafstand 250 mm længere! (Tjek 14:40 i nedenstående video)

Hjertet i den nye konceptbil er en elektrisk motor med 465 kW og et trækmoment på 750 Nm, der takket være en vægt på 1800 kg, skulle give en acceleration fra 0-100 km/t på 4 sekunder. 

Audi Skysphere konceptbilen præsenteres 13. august 2021, under Monterey Car Week i Californien. 

ANNONCE
Audi Skysphere præsentation
Del

Seneste nyt