Connery

Sådan ved du, at din seng skal skiftes ud

Bedre nætter?

Der er mange af os, der er af den overbevisning, at en seng kan holde evigt. Og det skyldes, at den ikke som sådan kommer til at se slidt ud, og gør den det endelig, ligger vi blot en ny topmadras eller noget flot sengetøj på, og så vil sengen se ud, som var den ny.

Det er der mange, der synes er yderst smart, men desværre er det ikke den bedste ide. For en seng kan nemlig blive slidt, og sker det, vil den ikke længere give den gode søvn, og ej heller den optimale støtte for kroppen.

Test din seng

Derfor bør du tage et lidt grundigere kig på din seng, hvis du ikke længere kan huske, hvornår du sidst fik en ny. For det første bør du forsøge dig frem med fjedrene. Sæt dig på kanten af sengen og hop langsomt for at se, hvor langt ned du synker. Fjedrene skal gerne give efter, men du skal stadig kunne mærke, at de støtter dig. Herefter bør du tage din topmadras af sengen for at se, om der er fordybninger der, hvor du lægger vægten hver nat. Er det tilfældet, er din seng blevet hængekøjeblød.

Køb en elevationsseng

Hvis det er noget, som gør sig gældende for din seng, så er det på tide, at du får investeret i en ny. Og netop derfor bør du tage et kig online, hvor du har rig mulighed for at finde et stort udvalg, hvorfor der med sikkerhed er en model, der stemmer overens med dine krav, ønsker og behov. Og det er lige meget, om du leder efter en boksmadras, en kontinentalseng eller måske en af de meget populære modeller, nemlig en elevationsseng. Her er der nemlig tale om en seng, hvor du kan indstille din position, og derfor giver den dig god komfort.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce