Connery

Sådan sælger du din bil til den bedste pris

Der er godt gang i brugtbilsmarkedet i disse dage, godt hjulpet på vej af Coronavirusset og en global mangel på mikrochips, der gør at der er mange måneders ventetid på at købe og få leveret en ny bil. Går du og overvejer at sælge din bil, eller leder du efter en bil, så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor vi vil se nærmere på hvordan, man får den bedste pris når man sælger sin bil, samt hvad man skal være opmærksom på, når man køber en brugt bil. 

Når du skal sælge din bil

Hvis du går med tanken om at sælge din bil, så er der nogle ting der er gode at være opmærksom på, i forhold til hvordan du får den bedste pris for din bil. Hvis du allerede har besluttet dig for at sælge din bil, så kan du også drage fordel af denne artikel. Det første du skal gøre, er at sikre dig, at du har alle papirer på bilen, alle nøgler, og at der ikke er pant i bilen. Hvis der er pant i bilen, så kan den være sværere at sælge.
Efter du har sikret dig at du har alt på plads, så skal du ikke bare tænke dig frem til en pris og sætte den til salg. Få en vurdering af din bil ved at benytte dig af portaler som solgt.com hvor du kan få en vurdering af din bil. Når du har fået din vurdering, aftaler du en tid hos en mekaniker der samarbejder med solgt.com og får den endelige vurdering. Herefter har du en pris du kan gå ud fra, og så er resten egentlig op til dig.

Hvis du skal købe en bil

Hvis du derimod ønsker at købe en brugt bil, så skal du sørge for at undersøge hvad andre biler af samme model og type, står til hos bilforhandlere og private. Hvis prisen afviger mellem 20-30.000 kroner, så kan det være en god idé at tage 5-10 af bilerne og udregne gennemsnitsprisen, som herefter bliver den pris du skal gå efter. Du skal dog sikre dig at bilen også er i den forventede stand, så du ikke ender med at købe en bil du ikke kan bruge til noget, allerede efter et par uger. Du kan også med fordel slå bilens registreringsnummer op på nettet og tjekke om den er meldt stjålet eller om der er pant i bilen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt