Connery

4 gode ølbarer i CPH Lufthavn, hvis du vil leve op til dine "Jeg giver en øl i lufthavnen"

Man skal holde, hvad man lover?

En øl i lufthavnen er ikke længere "bare" en øl i lufthavnen. Udvalget af det skummende øl har aldrig været større, så der er god grund til at gå på opdagelse og smage sig frem til lufthavnens bedste øl.

Udvalget har aldrig været større eller bedre med bl.a. Mikkeller, ÅBEN og Carl's Øl og Spisebar.

Fra hipster- og mikrobryggerier til verdenskendte Carlsberg så har alle øl deres helt egen skummende identitet.

Her har du fire gode bud på, hvad man skal fordybe sig i på humlefronten i Københavns Lufthavn under din næste rejse! Du kan se hele udvalget af spisesteder lige her.

Mikkeller

Københavnere og øl-entusiaster er aldrig gået galt i byen med det store udvalg frisktapet øl fra Mikkellers 18 haner. To år i træk er den afslappede ølbar i Københavns lufthavn kåret, som verdens bedste ølbar.

ÅBEN og Diamond slice

Som var det i NY serverer Diamond slice et stort og snasket pizza slice, der åbenlyst går hånd i hånd med ÅBENs øl, der brygges på deres eget mikrobryggeri i Kødbyen. Både pizzaerne og øllene er blevet et kæmpe hit blandt københavnerne.

Hallernes

 Den danske og meget klassiske løsning er selvfølgelig smørrebrød, som ligger en god bund for flyveturen uanset om det er flæskesteg, fiskefilet eller æg & ejer-komboen. Der serveres kolde økologiske øl både på flaske og hane fra fx det danske mikrobryggeri To Øl til at skylle de højtbelagte herligheder ned med.

O’Learys

Sport eller afslapning. Den amerikanske bare O´Learys rummer begge dele med deres uformelle stemning, hvor stort set alle sportsgrene vises på skærmen. Velkendte øl fra Carlsberg og Brooklyn Brewery kan nydes i de bløde amerikanske møbler, og hvis sulten melder sig, er der american burgers på menuen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt