Connery

Sådan er danskernes forventninger til feriesex

Ferie er lig med mere og bedre sex - eller hvad?

Sommer er lig med mindre tøj og mere tid. Tid til ferie, tid til hinanden og tid til mere sex. For vi ved jo alle, at ferie er lig med mere og bedre sex. Eller hvad?

Sådan er danskernes forventninger til feriesex

Sådan lyder den åbenlyse antagelse måske, men en undersøgelse foretaget af YouGov viser faktisk noget andet. Durex har spurgt danskerne, om de forventer bedre sex med deres partner, når de er på ferie, og her svarer hele 43% nej, alt imens kun en tredjedel svarer ja. De unge mellem 18 og 34 er dog lidt mere håbefulde – her forventer 41% bedre sex på ferien. 

ANNONCE

Forventningerne er altså ikke høje, men hvordan ser det så ud i virkeligheden? I en undersøgelse, er danskerne blevet spurgt, om sex så ér bedre på ferien end derhjemme, og hertil runger et enstemmigt nej – hele 53% svarer, at de ikke synes, sex er bedre på ferien, mens kun mindre end hver tredje svarer ja. Og det er ikke kun danskerne, der ikke giver den mere gas på de fremmede lagner – denne tendens ses også i Sverige, Norge, Finland og Storbritannien, hvor Durex har lavet lignende undersøgelser. 

ANNONCE
Sådan er danskernes forventninger til feriesex

Og hvorfor er det så, vi ikke udnytter, at vi ikke skal tænke på opvask og indkøb, og derfor har tid til mere, bedre og vildere sex på ferien? Ifølge Durex kan vores brug af smartphones have en del af skylden. For at undersøge dette inviterede Durex en række par på deres livs ferie, men ved ankomsten tog de mobiler og tablets fra halvdelen af parrene. Eksperimentet endte ud i filmen #DoNotDisturb, som du kan se herunder, som viser parrenes oplevelse af en ferie henholdsvis med og uden telefoner. 

ANNONCE
Sådan er danskernes forventninger til feriesex

I forlængelse af filmen lancerer Durex en kampagne, som skal inspirere par verden over til at lægge mobilen fra sig på ferien og derved være mindre sociale online og mere sociale i nuet – og have meget mere sex!

Kondom-brandet giver forslag til, hvordan man kan udfylde sin auto-reply til ferien, så man undgår forstyrrelser. Og hey, hvis du kan bruge den time, du alligevel hurtigt ender med at bruge på at scrolle Facebook igennem, på bedre og vildere feriesex, er det så ikke givet ret godt ud? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt