Connery

Så langt vil 8 mennesker gå for at få gratis mad

Hvorfor smager gratis mad altid bedre?

Er det bare mig, eller smager gratis mad bare altid lidt bedre? Det er som om, at tanken om, at man ikke har været nødsaget til at grave dybt i pengepungen, tager smagsoplevelsen til helt nye højder! 

Det er der i hvert fald flere folk rundt omkring på internettet, der er enige i, og vi har været på Reddit for at finde nogen af de bedste (og mærkeligste) måder, hvorpå folk scorer gratis mad. Bliv forarget - eller se det som en inspirationsliste!

ANNONCE

- "Jeg frier gang på gang til min kæreste på restauranter for at få gratis mad og drinks. Du ville blive overrasket over, hvor mange folk der sender champagne og andet over for at sige tillykke!"

- "Jeg bruger kun Tinder for at få gratis mad på fancy restauranter. Sommetider er jeg på så mange Tinder-dates på en uge, at jeg slet ikke behøver at handle ind"

- "I gymnasiet meldte jeg mig ind i alle klubber og foreninger kun for at få gratis mad. Jeg var ikke interesseret i noget af det, det handlede om - men der var jo gratis mad!"

- "Min bedste veninde og jeg var på McDonalds, og hun sagde til dem, at hun ville twerke for at få en gratis burger. Hun twerkede - og hun fik rent faktisk en burger"

- "Min venner og jeg sniger os altid ind på kunstgallerier, inden vi skal i byen. Der er altid gratis vin, så førfest bliver pludselig ret billigt!"

- "Der var nogen i mit kvarter, der holdt en udendørs fødselsdagsfest for deres barn. Det duftede, som om de grillede burgere, og jeg var virkelig sulten, så jeg sneg mig ind til festen og foregav at være den ene af et af de deltagende børns forældre"

- "Jeg tog jakkesæt på og crashede et bryllup for at få gratis mad. Min fætter og jeg var lige blevet færdige med at spille fodbold i den lokale park, da en dejlig duft ramte os. Vi kiggede på hinanden og nikkede bekræftende. Så løb vi hjem, vaskede os og tog jakkesæt på. Da vi kom ind til brylluppet, gik vi direkte efter maden, kastede det i os, inden vi skyndte os ud igen!"

- "Da jeg var 16, arbejde jeg på en restaurant. Efter lukketid havde vi sommetider pandekage-spisning-konkurrencer. Engang spiste jeg 24 pandekager hurtigere end nogen af de andre. Jeg fik både gratis pandekager OG vandt penge"

Har du nogensinde gjort noget vildt for at få gratis mad? Så vil vi meget gerne høre din historie!

ANNONCE
Del

Seneste nyt