Connery

Polestar 2 er alt, du kunne ønske dig fra en moderne elbil

Annonce fra biltorvet

Hvis du går og leder efter en moderne elbil til en fornuftig basispris, bør du bestemt tage et kig på Polestar 2. Sedanen, der udkom i starten af 2020 har praktisk talt tage verden med storm, og det er let at se, at Polestar tidligere har været Volvos performanceafdeling, da bilen mildest talt byder på en eminent køreoplevelse, der appellerer til både førstegangskøbere og garvede bilister. Læs mere om den populære Polestar 2 nedenfor, og bliv klogere på, hvorfor den måske er relevant som din næste bil.

Masser af rækkevidde for pengene

Selvom rækkevidden for elbiler nærmest forbedres på ugentlig basis, kan man på mange måder sige, at Polestar 2 var – og stadig er – foran sin tid. På trods af bilens vægt på hele omtrent 2 ton, kan du forvente en rækkevidde på hele 478 kilometer på en fuld opladning (WLTP), hvilket er meget imponerende for klassen. Hvis du har brug for endnu mere rækkevidde, kan du i stedet for standardmodellens Single Motor få en Long Range Single Motor eller Dual Motor, der egner sig endnu bedre til de lange ture.

Det bedste ved det hele er, at du på trods af den pæne rækkevidde på ingen måde behøver at gå på kompromis med performance. Polestar 2 trækker sig op fra 0 - 100 km/t på blot 4,2 sekunder, og med sine 476 hk har den mere end rigelig power til at klare både simple og avancerede forhold.

Stor bil – kort ladetid

Når det kommer til ladetid, er Polestar 2 med i den absolutte top. På en jævnstrømsoplader på 205 kW skal du blot vente 28 minutter for at gå fra 10 til 80 %. Ladetiden varierer naturligvis alt efter variant. Standardmodellens batteri har en kapacitet på 69 kWh, og de øvrige varianter har en kapacitet på 82 kWh.

Fuld Google-pakke og skræddersyede førersystemer

Polestar 2 kommer med et fuldt integreret Google-system, der byder brugervenligt interface og masser af mulighed for at brugerdefinere din køreoplevelse. Via det 12,3" store digitale førerdisplay kan du styre alt fra musik til sikkerhedsfunktioner – enten via stemmestyring eller touch. Polestar 2 giver dig desuden mulighed for at skræddersy dit helt eget førersystem med mulighed for at have op til seks aktive brugere tilknyttet bilen.

En hverdagsbil med plads til det meste

Med et bagagerum på 405 liter og en imponerende mængde plads i fronten er Polestar 2 bestemt en bil med en fin mængde plads til både passagerer og bagage. Selvom der ikke er lige så meget plads på bagsædet som hos andre større sedaner, er der stadig masser at komme efter. 

Kort sagt er den 2’eren fra Polestar en all-around elbil, hvor du får masser af bil for pengene. Du får det velkendte, skandinaviske touch en kompromisløs, elektrisk køreoplevelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce