Connery

På McD i Japan kan du vinde en nugget af guld!

Jeg gætter på, jeg ikke er den eneste, der som oftest spiser McD, når jeg er halvfuld på vej hjem fra byen. Nuggets, cheeseburger, pommes, you name it - det hele smager fantastisk kl. 6 om morgenen. Derfor er man måske heller ikke lige helt opmærksom på, hvad det egentlig er, man propper i munden. 

Dog ville jeg nok være en smule mere opmærksom, hvis det var en McD i Japan, jeg skulle på. De kører nemlig lige nu en kampagne, hvor det er en god idé at dobbelttjekke sine nuggets, inden man propper dem i sig, for det kunne jo være, at en af dem var lavet af det pureste guld! Reklamekampagnen omhandler udgivelsen af de to nye dips fruity curry og creamy cheese, og i den forbindelse smider McD en nugget af 18 karat guld til en værdi af lige under 10.000 kroner i en tilfældig boks.

Og skulle du ikke være så heldig at finde en nugget af guld, så bare rolig, der er en rigtig god trøstepræmie. Sideløbende kører de nemlig en konkurrence på Twitter, hvor brugerne skal forsøge at gætte identiteten på tyven i nedenstående reklame. Den heldige vinder kan se frem til en præmie bestående af intet mindre end 39 nuggets. 

Ikke 40. 

39..

ANNONCE
Del

Seneste nyt