Connery

Overdrevet brug af internet åbenbart dødeligt!

Mand er død af at "glemme" den virkelige verden.

Skal man tro på MEDIAPOST.COM, så har internettet åbenbart en så vanedandende tiltrækning, at folk risikerer at slå sig selv ihjel, eller bare dør foran skærmen.

Childress H. Wannamaker, 54 år gammel, boede i West Nyack, New York, og var ansat i et internet firma med base i storbyen New York.

Det var konen gennem 26 år, Loraine, der fandt liget af sin afdøde mand foran computeren, og fortæller at han gennem længere tid ikke havde været til at drive væk fra computeren.
ANNONCE
Overdrevet brug af internet åbenbart dødeligt!
Manden var medlem af 48 forskellige fora, og han gik meget op i at der ikke gik en diskussion forbi hans næse uden der skulle kommenteres eller diskuteres. Computerspecialister der undersøgte hans computer efterfølgende, kunne konkludere at der gennem de sidste 7 uger af hans liv, gennemsnitligt var blevet skrevet 2 beskeder i mínuttet, hver time og hver dag.

Ifølge loraine var hans sidste ord: "OK Picard, stick that in your pipe and smoke it..."

Maden var blevet serveret ved siden af computeren, men aldrig rørt.

"Han havde simpelthen ikke tid til at spise" siger Loraine.

Hans søn, Lucian, fortalte: "Han følte sig presset til hele tiden at være en del af det community han var medlem af, og den enste gang jeg var tæt på at få hem væk fra computeren, var engang jeg sagde til ham at mor havde bagt nogle kager. Han nåede at komme halvt op af stolen før han satte sig til rette igen, alt imens han mumlede noget om 2 romerske guder. "LET THEM EAT PIE" sagde han imens han hamrede i keyboardet."

Ironisk nok, forventede man at han startede en internet klumme om følgerne af interaktiv kommunikation på helbreddet, da han døde.
ANNONCE
Overdrevet brug af internet åbenbart dødeligt!
Hvorvidt manden led af Internet Addiction Syndrome (IAS), en sindsyg form for arbejdsnarkomani eller bare ikke gad sin familie mere, må jo være op til en selv at gætte sig frem til. Dog bør det siges, at problemet ikke alene findes i USA.

Vi kender vel alle sammen en eller anden der sidder med et eller andet rollespil på nettet, Counter strike på sygeligt plan eller i disse pokertider en ven der sidder de første 5 timer om dagen og bruger enten tid, penge eller begge dele, på det der for det meste kan bekrives som tidsspilde.

Nogle vil gerne sidestille problemet med alkoholisme, narkoafhængighed, ludomani eller andre former for vaner der i mange tilfælde stjæler ens tid med venner, familie og fritidsaktiviteter eller ens penge i en sådan grad at det koster alt hvad man ejer og har.

Andre kalder det spild af tid at bekymre sig om en ting der ikke gør nogen som helst noget ondt.

I mit eget tilfælde har jeg mistet flere venskaber på bekostning af online rollespil, og nogle få til internet/chat/fora.

Har det kostet dig noget?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce