Connery

Opgrader din hudpleje med Grums' rabatkode: Slip af med tør hud og rander under øjnene!

Luksus hudpleje til både ham og hende

Specialtilbud for Connery-læsere: Spar yderligere 100 kr. med rabatkoden HYDRAGLOW199. Bestil nu

God hudpleje har ikke et køn, men mens kvinderne har helt styr på det, er det oftest (os) mænd, der halter bagefter. Oftest skal vi huskes på det, og med de seneste ændringer i det danske vejr, er det tid til at tage kontrol over din hud med Grums' Hydra Glow Kit.

Vi præsenterer dette lille samarbejde med Grums, så hvis I leder efter den perfekte gave til manden, der har alt (eller bare trænger til lidt forkælelse), så læs videre. Grums' Hydra Glow Kit er en kombination af luksus og effektivitet i en stilfuld pakke. Brug vores eksklusive rabatkode HYDRAGLOW199, og spar yderligere 100 kroner ved køb på Grums' hjemmeside.

ANNONCE
Grums Hydra Glow Kit - Foto: Grums - Opgrader din hudpleje med Grums' rabatkode: Slip af med tør hud og rander under øjnene! Grums Hydra Glow Kit - Foto: Grums

Hvad er i Hydra Glow Kit?

Grums' Hydra Glow Kit er en FSC-certificeret gaveæske, der indeholder to af mærkets mest populære produkter:

- Hydra Calm Face Cream (50 ml) - værdi: 229 kr.
- Restore + Glow Coffee Oil (15 ml) - værdi: 159 kr.
Normalt solgt for en samlet værdi af 388 kroner, får du dette sæt med en eksklusiv besparelse, og med vores specielle rabatkode kan du spare yderligere 100 kroner.

Hydra Calm Face Cream
Ideel til tør og sensitiv hud: Denne creme øger hudens fugtniveau og styrker hudbarrieren. Det er en fantastisk løsning til behandling og forebyggelse af fine linjer, der skyldes fugtmangel.

Restore + Glow Coffee Oil
Denne 100% upcycled ansigtsolie er udviklet i Grums' eget laboratorium i Aarhus. Det er en koldpresset kaffeolie, ekstraheret fra upcycled kaffegrums, som nærer huden, reducerer mørke rander og fine linjer og efterlader en naturlig glød på huden. Ideel til alle hudtyper.

Om Grums: Bæredygtighed Møder Kvalitet

Grums laver bæredygtige hudplejeprodukter af højeste kvalitet. De indsamler lokal kaffegrums fra kaffebarer i Aarhus, heriblandt det populære kaffebrand La Cabra. Alle produkterne er udviklet med en høj standard for bæredygtighed, fra ingrediensernes selektive udvælgelse til den bæredygtige emballage.


Hvad venter du på? Forkæl dig selv eller en speciel person i dit liv med denne ultimative hudplejepakke. Benyt dig af vores eksklusive rabatkode HYDRAGLOW199 og spar yderligere 100 kroner på din ordre. Find den her.

Oplev hudpleje som aldrig før med Grums' Hydra Glow Kit. Fordi god hudpleje ikke kun er for kvinder, det er for alle!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce