Connery

OneTake - Ugens spilnyheder

Skandale? Spilfirma anmelder sit eget spil

Det er OneTake, som du kender det – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. Halo 5 er på vej til Xbox One, men måske ser vi også Halo 5 til PC og er det ikke også bare lige meget? Folkene bag Rock Band 4 er blevet taget i, at anmelde deres eget spil, til topkarakter. Holder det i det hele taget med brugervurderinger, når det kan udnyttes på sådan en måde. Nyt indhold annonceret til Star Wars: Battlefront. Det bliver en pengemaskine.

Læs mere om: Star Wars Battlefront

Er det ikke oldschool, at man stadigvæk, af og til, kommer ud for, at man skal købe rigtig mange DVD skiver til PC og normalt bare en enkelt bluray til konsol? Og hvorfor skal man ikke bare downloade det? Det var en uge hvor NES blev 30 år, en maskine, der har leveret indhold, der har inspireret så mange andre firmaer og ikke mindst, underholdt millioner af mennesker verden over.

Læs mere om: Nintendo Entertainment System

Remakes - Vi har allerede fået mange af dem og flere af på vej. Det legendariske spilfirma Square Enix har meldt ud, at de er på vej med nogle genudgivelser, her er der specielt et spil, som Mads gerne så, at de udgav igen.

Læs også: Træt af remakes

Vi vender nogle af jeres kommentarer på emnet; Musikspil.

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope og Snapchat

Nogle af ugens udgivelser, der bliver omtalt kort er; Assassins Creed: Syndicate, Guitar Hero Live og Just Dance 2016

Læs også: Indtryk af Just Dance 2016

God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt