Connery

Harry Potter-serien vil gå mere i dybden med bøgernes detaljer end filmene

Mere guf til fans!

Fans af Harry Potter-universet kan se frem til en dybdegående udforskning af J.K. Rowlings verden, når HBO lancerer deres kommende tv-serie baseret på de populære bøger.

Channing Dungey, formand og administrerende direktør for Warner Bros. Television Group, har bekræftet, at serien vil gå længere end filmene i at udfolde boguniverset og tilbyde en mere detaljeret og nuanceret fortælling.

Flere detaljer end filmene kunne rumme

Dungey forklarede, at den korte to-timers filmlængde i de oprindelige Harry Potter-film begrænsede, hvor meget af bøgernes dybde, karakterudvikling og sideplots, der kunne udforskes.

Fans af bøgerne havde i hvert fald også en masse at brokke sig over, da filmene kom ud - hvor var den karakter henne? Hvorfor blev det ikke nævnt?

Alt det skulle nu blive adresseret.

Han udtalte følgende: “Det er en utrolig drøm... at få muligheden for at dykke ned i dem lidt mere detaljeret, end man kan i en to-timers film — det er hele årsagen til, at vi er på denne rejse.” 

Tv-serien vil give publikum en mere dybdegående forståelse af karakterernes udvikling, samt udforske mere komplekse plotelementer, som filmene måtte skære ned på eller udelade helt.

Med en planlagt udvidelse af Harry Potter-historierne over flere episoder og sæsoner, vil fans kunne forvente at se mange af de detaljer, der i filmene kun blev nævnt i forbifarten eller helt undladt. Dette gælder ikke kun for de centrale plotlinjer, men også for de mange underhistorier, sidekarakterer og baggrundsinformationer, som Rowling vævede ind i sine bøger.

HBO’s succesfulde hold bag projektet

Seriens kreative team har også vakt stor interesse. Francesca Gardiner, som har arbejdet på HBO’s anmelderroste Succession, vil fungere som manuskriptforfatter og showrunner.

Sammen med Gardiner er den Emmy-vindende instruktør Mark Mylod, som også har arbejdet på Succession, tilknyttet projektet som instruktør for flere afsnit.

Dungey har udtalt, at samarbejdet med holdet fra Succession er et bevidst valg for at bringe den samme karakterdybde og dramatiske spænding til Harry Potter-universet.

Selvom serien stadig er i sine tidlige produktionsfaser, er der allerede stor fremdrift. Det britiske og irske skuespillermiljø bliver afsøgt for casting, og optagelserne forventes at starte i løbet af de næste par år. Serien er planlagt som en flerårig produktion, der i stil med HBO's andre prestigeprojekter som Game of Thrones, har potentiale til at blive en af tv-verdenens store flagskibe.

Hvad siger folket - klar til en ny omgang Harry Potter?

ANNONCE
Del

Seneste nyt