Connery

Kia EV6: Nu med bedre rækkevidde og teknologi - til samme pris som i 2022

Kia EV6 er tilbage, og den er blevet endnu stærkere men indstigningsprisen er stadig fastfrosset fra 2022!

Med længere rækkevidde, hurtigere opladning og opdaterede teknologier er EV6 fortsat med på beatet. 

Mere at hente på en opladning

Siden EV6'eren blev lanceret i 2022, har den vundet stor popularitet takket være sit unikke design, potente EV-system og avancerede funktioner. Med over 210.000 solgte enheder globalt, har modellen fået masser af ros fra både købere og bilanmeldere. Nu er den tilbage med flere forbedringer, og de kan mærkes.

Der er blevet rykket på batterierne i begge varianter. Standard Range-modellen har nu et 63 kWh-batteri, der giver en WLTP-rækkevidde på 428 km, mens Long Range-varianten er oppe på hele 84 kWh, der leverer op til imponerende 582 km på en opladning. En markant forbedring, som gør det nemt at komme længere omkring uden at skulle planlægge en ekstra ladestop.

Og når du skal lade op, går det også endnu hurtigere. Kia er stadig blandt de få der kan prale af 800V teknologi i en produktionsbil herhjemme, men ladestyrken er blevet hævet fra 240 kW til 258 kW, og med det kan Long Range-varianten oplades fra 10-80 % på bare 18 minutter - noget, der gør en forskel for dem, der er meget på farten.

ANNONCE
KIA EV6 24 - Kia EV6: Nu med bedre rækkevidde og teknologi - til samme pris som i 2022 KIA EV6 24

Nyt tech

Den nye EV6 har fået et teknologisk løft, som giver ekstra komfort og sikkerhed. En af de store opdateringer er Remote Smart Parking Assist II (RSPA II), der giver dig mulighed for at parkere bilen med en fjernbetjening - genialt i byens trange parkeringspladser! 

Bilen kan også prale af et opdateret infotainmentsystem, der nu understøtter over-the-air softwareopdateringer. Det betyder, at din EV6 hele tiden kan holdes ajour med de nyeste funktioner. Derudover får du trådløs Android Auto og Apple CarPlay.

Samme pris, mere værdi?

EV6 fås i flere udstyrsvarianter, så der er noget for enhver smag.

Basisudgaven, Access, starter stadig ved 324.900 kr. - præcis som i 2021 - men med en opdateret rækkevidde på 428 km. Prestige-varianten, som er ny, koster fra 334.900 kr. og tilbyder ekstra luksusudstyr. Hvis du vil have flere hestekræfter, er Long Range Performance og GT-Line det oplagte valg. AWD og 325 hk til henholdsvis 404.900 og 434.900 kr.

Udover de teknologiske opdateringer skinner EV6 stadig med sit unikke design. Ændringerne udvendigt er ikke store, men den nye Star Map-belysning er en interessant tilføjelse. Indvendigt forkæles du med opgraderede materialer, ambient belysning og endda fingeraftryksgenkendelse til start uden nøgle!

ANNONCE
KIA EV6 - Kia EV6: Nu med bedre rækkevidde og teknologi - til samme pris som i 2022 KIA EV6
Del

Seneste nyt