Connery

Traileren til Yellowstone Sæson 5 Part 2 er endelig landet

Klar til finalen?

Efter næsten to års ventetid er traileren til den længe ventede Yellowstone sæson 5 part 2 endelig her. Fans af den amerikanske cowboydramaserie kan se frem til den eksplosive afslutning, når serien vender tilbage den 10. november 2024.

Vi får langt om længe afslutningen på én af de mest populære tv-serier de seneste år, som siden premieren i 2018 har samlet en massiv seerskare.

Siden Yellowstone debuterede, har serien oplevet enorm succes. I 2018 og 2019 var serien den mest sete kabel-tv-serie to somre i træk, og da første del af sæson 5 blev sendt i januar 2023, havde den over 8,8 millioner seere på Paramount Network. 

Der har været en del tumult omkring Kevin Costner i finalen - men det ser ud til, at Costner er tilbage for et kort stykke tid for at færdiggøre epoken.

Man kan jo sige, at hans western-drøm med Horizon ikke gik suuuuuuper godt - så han kan ligeså godt lige få afsluttet sæson 5 med manér!

Yellowstones store succes har også ført til flere spin-offs, som udvider universet yderligere. Blandt de mest populære spin-offs er 1883, der fokuserer på Dutton-familiens tidlige rødder, med stjerner som Tim McGraw og Faith Hill, og 1923, hvor Harrison Ford og Helen Mirren spiller hovedrollerne. Disse serier har givet fans endnu mere indblik i Dutton-familiens historie og deres kamp for at bevare deres land.

Selvom sæson 5 vil markere slutningen for Kevin Costners tid som John Dutton, er der rygter om en mulig sæson 6 og en ny spinoff-serie med titlen The Madison, som vil følge en ny generation af karakterer og udvide Yellowstone-universet yderligere.

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt