Connery

Nyt dansk brand bringer transparens til dit rejsegame

Nomad CPH

Farvet og klar plast og tasker i italiensk naturlæder. Det lyder måske ikke umiddelbart som to produkt-typer, der rigtig spiller sammen - men det gør de så alligevel. 

I hvert fald i universet hos det nye danske brand Nomad CPH. 

Brandet, der fokuserer på rejseprodukter, er netop dukket op på scenen, med en række af designs, der både skråler: Se mig, se mig og samtidig dufter af lækker kvalitet. Det sker med en række designs, der er blevet ført ud i livet, med så forskellige produkter som plastik og læder. 

På den ene side, og her har vi placeret en stor del af vores nyvunden kærlighed, står vi med en serie af transparente rejseprodukter, der er geniale, når man står ved security-porten i lufthavnen: I stedet for at smide toiletgrejet i en tarvelig zip-lock pose, kan man med et af Nomad CPH's produkter pakke dem ind i en klassisk udseende toilettaske, der er udført i gennemført plast: Enten i klar, orange eller blå. 

På den anden side er disse designs også udført i læder, som selvfølgelig giver et helt andet udtryk. 

Priserne starter i 200 kroner for en gennemsigtig rejseclutch og slutter i 2000 kroner, for en stor flot shopping-bag i italiensk naturlæder. Tjek kollektionen på NomadCPH.com

ANNONCE
Nyt dansk brand bringer transparens til dit rejsegame
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt