Connery

Nye iPhones på gaden både skuffer og glæder

Apples stifter, Steve Jobs, gjorde altid meget ud af sine produktlanceringer. Uanset hvad de havde at vise frem for verdenspressen, blev det gjort på overdådig vis ved en såkaldt ”keynote”, hvor Jobs trådte frem og viste sin nye baby frem. Og selvom Steve Jobs ikke længere er i blandt os, lever denne tradition videre. Og faktisk så godt, at man i fm. Lanceringen af de nye iPhone modeller; iPhone 8, iPhone plus og den reelle nyhed iPhone X, foregik i ”Steve Jobs Theater”, som er Æblets nye ”auditorium” hvor man fremover kan holde events og – som i dette tilfælde – produktlanceringer. Den store lancering startede også med en følelsesladet hyldest til Steve Jobs. Og ligesom Telia Parken er officiel hjemmebane for vores landshold, er Steve Jobs Theater således hjemmebane for Apple.

Først præsenterede de iPhone 8 som får trådløs opladning plus flere andre opgraderinger. Dog var der ikke mange nye ting og derfor en smule skuffende. Så præsenterede de deres nye flagskib som skal varsle en ny generation kaldet iPhone X.

Den nye iPhone X er uanfægteligt en lækker mobil, der vil få trofaste Apple fans over hele verden til at juble. Men som du måske har gættet, er iPhone X ikke just nogen billig nyhed. Med en pris på ca. 10.000 kroner for den nye topmodel,  har det californiske tech-firma igen løftet barren for, hvad en telefon kan koste. Til sammenligning kostede den gamle topmodel, iPhone 7 Plus med 256 GB hukommelse, 8.699 kroner, hvilket – både dengang og nu – må siges, at være en anseelig sum penge for en mobiltelefon.

Af særlige nyheder kan nævnes at den kan oplades trådløst og der er kommet et Faceid som skulle være meget mere sikkert en touchid. Designet er af glas hele vejen rundt, hvilket nok skal blive en udfordring for dem der har lavet en forretning ud af at skifte skærme. I deres præsentation præsenterede de også levende emojis og ansigtsgenkendelse der gør det nemmere at lave filtre i snapchat.

Del