Connery

Nokia 8800 Gold Arte

Køb den nye Nokia 8800 Gold Arte og kom til Madonna koncert i limousine.

Nokia 8800 Gold Arte
Call Me har fået en ny ide og det er at få luksusmobilerne frem på markedet. Fra i dag tilbyder de derfor Nokias 8800 Gold Arte til en pris af 8.800 kr., hvor mindsteprisen efter 6 måneder er 10.432 kr.

Denne luksusmobil er intet teknisk vidunder i forhold til hvad vi har set fra Nokias andre modeller. Men hvad telefonen mangler i ny teknologi, det tilbyder den med 'Bling-Bling' i stor stil! Med detaljer som 18-karat guldbelægning og hvidt læder, så bør der ikke være tvivl om, at denne telefon nok skal skaffe opmærksomhed.
Til en pris på 8.800 kr. så får man udover en telefon, der kan de fleste ting også en telefon med ridsefri skærm og et cover der altid holder sig 'Shiny', da guld hverken reagerer på fugt eller luft.

Med en størrelse på 109 x 14,6 x 45,6 mm, så vejer telefonen kun 150g med batteri og det er på trods af at, der er lagt ekstra arbejde i 'bling-bling' designet. Telefonen har et 3.15 MP kamera med 8x digital zoom og så har den desuden MP3 afspiller.

I forbindelse med at få luksusmodellen frem på markedet, så tilbyder Call Me en VIP-oplevelse af de helt store til den første køber. Denne heldige person får nemlig muligheden for at 'flashe' sin nye mobil, når Call me sender den heldige samt en ekstra ledsager til Madonna koncert med limousine og champagne i glassene.

Telefonens tekniske specifikationer:
  • 109 x 45.6 x 14.6 mm
  • Vejer ca. 150 g. med batteri
  • Batterilevetid på op til 300 timer
  • Tale 3 timer og 20 min
  • 4 GB intern hukommelse
  • 3.15 MP kamera



Telefonen sælges fra kl. 12.00 på www.callme.dk, skynder du dig, så bliver DU måske den heldige vinder af en VIP tur til Madonna koncerten. Er telefonen ikke helt 'bling-bling' nok, så fås telefonen også i Princess edition, som ikke tilbydes af Call me. Denne telefon koster sølle 120.000 kr. og er istedet for guld pyntet med diamanter, platin og læder. Se sådan en investering som en måde at sparke det økonomiske system igang ;).

Er du game eller skal du bare have en telefon der kan smadres til ukendelighed på en bytur?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce