Connery

MinBilDinBil - lån din nabos køretøj

Sådan undgår man overforbrug og skåner miljøet.

MinBilDinBil - lån din nabos køretøj

I en verden hvor fossile brændstoffer skader miljøet mere end nogensinde, er det vigtigt at øjne en mulighed for at skåne vores omgivelser. Derfor faldt vores blik på hjemmesiden MinBilDinBil.dk, hvor man kan både låne sig til en bil i nærheden, eller leje sin egen ud i tilfælde af en længere periode uden kørsel. På den måde er det både nemmere at låne en bil i blot et par dage og man undgår at købe sin egen bil til unødvendig forurening.

 Manageren på sitet Milad Avaz fortæller:

MinbilDinbil handler primært om et fællesskab. Vores kerneværdier er tillid mellem mennesker, ærlighed og bedre relationer mellem naboer. Vi tror på en fremtid, hvor bilerne, parkeret på gaden, kan blive delt af mange mennesker. Vi tror på, at deling af ressourcer er en smart måde at nedbringe forbruget til gavn for både samfundet og miljøet.

Vi mener, at der er et alternativ til den måde, som biler ejes og benyttes i dag. Omkostningerne ved selv at eje en bil er ofte større end behovet for fleksibel transport. Mange bilejere nyder den luksus, det kan være at have en bil, men samtidig kan omkostningerne føles ude af proportion i forhold til behovet. På den anden side kan personer, som ikke ejer en bil, længes efter muligheden for lejlighedsvis at have en bil til rådighed. Vi mener at der er et alternativ, og at MinbilDinbil kan skabe en win-win-situation for alle parter, og åbne døren for nye måder at tænke på personlig transport og brugen af biler i samfundet.

ANNONCE
MinBilDinBil - lån din nabos køretøj

Som den første nabo-til-nabo biludlejning i Danmark, gør vi det muligt at stille sin bil til rådighed for andre. Derved kan folk uden bil, nemt få adgang til en i nærheden, uanset hvor og hvornår de har brug for det. Vores mål er at gøre det så nemt, bekvemt og sikkert som muligt at dele sin bil.

Hvis du også tror på en bedre fremtid, i bedre byer og med et bedre lokalsamfund, så meld dig til på MinbilDinbil.

Så hvis du lige mangler en bil et par dage, eller gerne vil leje din ud, så sving forbi hjemmesiden!

ANNONCE
Generel info:

MinBilDinBil har 12.000 brugere, der deler omkring 1.200 biler overalt i landet.

Virksomheden er mest aktiv i de store byer, men har oplevet et boost i de mindre byer på det seneste.

Hjemmeside: MinBilDinBil.dk

Del

Seneste nyt