Connery

Michelle og Barack Obama indgår podcast-aftale med Spotify

Ex-præsidenten udvider underholdningsimperiet.

Præsident Brack Obama og Michelle Obamas produktionsselskab Higher Ground, kunne i går arrangere, at de har indgået et partnerskab med Spotify, om at producere en række eksklusive podcasts til platformen. 

Obama-parret grundlagde Higher Ground for at kunne producere kraftfulde historier, der underholder, inspirerer og informerer til at løfte underholdningsbranchen til nye højder. 

Men hvad kan man så forvente sig af samarbejdet?

Parret indgik sidste år et samarbejde med Netflix, og i erkendelsen af, at folk forbruger medier på mange forskellige måder, har de valgt at udvide forretningen til lydsiden.

Målet med det nye partnerskab, er at lave indhold der løfter samtalen til et nyt niveau, for Spotifys over 200 millioner månedlige brugere. 

"We’ve always believed in the value of entertaining, thought-provoking conversation," lyder det fra Brack Obama. "It helps us build connections with each other and open ourselves up to new ideas. We’re excited about Higher Ground Audio because podcasts offer an extraordinary opportunity to foster productive dialogue, make people smile and make people think, and, hopefully, bring us all a little closer together."

Obama-parret har altså ikke løftet sløret for konkret indhold, men målet er at skabe både dokumentar-programmer og ustyrede podcasts. Det bliver spændende at se, hvad det ender ud med. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce