Connery

(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål

Kærlig behandling af en af hverdagens udfordringer.

Vi har fået et læserspørgsmål ind, som handler om,  hvordan du ”breaker” en fantasi for kæresten, uden hun løber skrigende bort bagefter. Here goes:

”Jeg går med nogle seksuelle fantasier, som jeg gerne vil involvere min kæreste i. Hvordan får jeg mine tanker og ideer viklet ind i samtalen på en ordentlig måde uden at virke frembrusende?”

Ja, hvordan gør man egentligt det? Til at svare på det har vi fået fat på Miss Grey-pigerne, som trods deres uskyldige fremtoning i rosenrøde kåber rent faktisk har det modsatte af et lyserødt tankesæt. Til hverdag er Miss Grey-pigerne nemlig bloggere hos missgrey.dk, og her skriver de om alt fra trekanter, analsex, BDSM, grænser, fantasier og ”ups and downs”, når det kommer til følelser og aktiviteter i soveværelset med deres kærester.

Her kan du læse, hvad Miss Grey-pigerne, Miss Vanilla, Miss Felicity, Miss Quinn og Miss Lara mener, er den bedste fremgangsmåde, når en ny fantasi skal ”breakes”.

ANNONCE
(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål
(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål

Miss Vanilla

Hvis du ikke ønsker at virke for anmassende over for din kæreste, så prøv at vise hende en artikel, der handler om den fantasi, du går og drømmer om.  Går du og drømmer om at prøve analsex eksempelvis, så forsøg diskret at vise hende artiklen og se så, hvordan hun reagerer – det kan jo være, hun deler de samme fantasier som dig. Ellers kan du diskret snakke om en ven, du ved, har prøvet den fantasi, du også drømmer om og igen se, hvor det fører jer hen. Jeg vil dog altid klart anbefale, at I prøver at snakke åbent og ærligt om det og bare sige det til hende, som det er: ”Skat, jeg har gået lidt og fantaseret om analsex og er i tvivl om, hvordan du har det med det”. I burde jo mere eller mindre kunne snakke om alt sådan noget, men jeg kan godt forstå, hvis du ikke ønsker at smide den i hovedet på hende pludseligt under aftensmaden. Så find den rigtige anledning. En anden god ting er, at du ikke pludselig spørger hende, når I allerede er i fuld gang med at dyrke sex – så har hun ikke tid til at tænke over det og vil være mere tilbøjelig til at sige nej.

ANNONCE
(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål

Miss Felicity

At afsløre ens seksuelle fantasier over for én, man holder af, kan være grænseoverskridende, fordi der er en chance for, at den anden persons opfattelse af én ændrer sig. Dette synes jeg personligt var det mest udfordrende ved at involvere min kæreste i mine sexfantasier. Men da jeg slog fred med tanken om, at der var en mulighed for, at han ville være afvisende over for mine ideer, var det faktisk ikke så svært for mig at sætte mig ned og snakke med ham om det.

Mit bedste råd i denne sammenhæng er derfor at springe direkte ud i det. Du kan eventuelt arrangere en romantisk middag i trygge og private rammer. På den måde har du fastsat et bestemt tidspunkt til at afsløre dine seksuelle fantasier. For at lede samtalen ind på emnet kan du jo starte med at spørge din kæreste, om hun har nogle sexfantasier, som hun gerne vil have udlevet. Det vil helt sikkert vække hendes nysgerrighed og få hende til at spørge ind til dig og dine seksuelle fantasier.

ANNONCE
(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål

Miss Quinn

Mr. Grey gik i lang tid med tanken om at afprøve analsex med mig. Måden han fortalte mig det på, var intet "officielt" og stort, men var ganske afslappet. Vi lå og hyggede i sengen en aften, og var godt på vej til det frække, og her valgte han at dele sine fantasier med mig. Det er et enkelt og nemt råd. Tag dog et skridt af gangen, og gerne små skridt - det skal jo ikke ende med at skræmme hende! Af personlig erfaring kræver nye sexoplevelser en helvedes masse tillid – det er ikke helt umuligt at afprøve nye ting med damen, hvis bare man har styr på tilliden, og det kommer selvfølgelig også helt an på, hvilke fantasier du går rundt med.

Mit bedste råd er helt klart: Break it to her gently!

ANNONCE
(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål

Miss Lara

For det første tror jeg faktisk ikke, at det at fortælle sin partner om sine frække lyster og fantasier er så slemt, som du tror - uanset om hun er en stille type eller mere frembrusende. Jeg synes ofte, at piger, som man overhovedet ikke kunne forstille sig, var vilde i sengen, formår at overraske til den virkelig frække side alligevel. Nu kender jeg ikke til din kæreste eller hendes personlighed. Men eftersom du lyder til ikke helt at vide, hvordan du lige får vinklet præsentationen af dine frække fantasier overfor hende, kunne jeg måske forestille mig, at hun er en lidt mere stille pige. Hvis jeg var dig, så havde jeg nok startet lidt i det små. Prøv om du kan udvælge en af dine lidt mere milde fantasier i første omgang. Gør du dette, kan du nemlig hurtigt mærke og observere, hvordan hun reagerer. Hvis hun er frisk på det første, så få det afprøvet, og efterfølgende kan du så bygge mere og mere på. Personligt synes jeg, at dette er den bedste måde, du kan gøre det på. Hun føler sig ikke presset, og du opnår forhåbentlig det, du ønsker af hende. Husk, at lige meget hvad, så har du absolut intet at skamme dig over. Vi er alle forskellige og har forskellige lyster gemt inden i os. Om du så kan lide at blive spændt op på et kors og blive pisket, eller om du bare helst vil elske blidt og intenst i sengen. Jeg håber, at din fantasi går i opfyldelse, og ønsker dig held og lykke herfra.

ANNONCE
(MAGASIN): Miss Grey svarer på læserspørgsmål

Læs flere tips og tricks her:

Miss Grey-website

Facebook

Del
Om forfatteren
Miss Grey Redaktøren Miss Grey Redaktøren

Følg på:
Facebook
Instagram
Blog

Miss Grey er et community for unge kvinder, som ønsker at debattere og lære mere om sex, mænd, sinlgebehavior, kærestebehavior og følelser. Du kan følge vores fire bloggere i venindegruppen: Miss Felicity, Miss Quinn, Miss Vanilla og Miss Lara. Du kan altid kommentere hos pigerne eller skrive til dem. De elsker at give svar og rådgive. For yderligere kontakt henvend dig på kontakt@missgrey.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt