Connery

Mærkedage for mænd

Glem Valentines Day og Mors dag, disse mærkedage er langt vigtigere

Mærkedage for mænd

13. oktober International Suit Up day
Denne dag er selvfølgelig inspireret af ingen ringere end Barney Stinson fra hit-serien How I Met Your Mother. Dagen er en hyldest til  det fantastiske stykke beklædning, nemlig jakkesættet. Der er ikke noget som et lækkert jakkesæt, som kan få en mand til at fremstå vigtig, rig og lækker, og er det ikke lige præcis det kvinderne vil have? Så den 13. oktober hvert år er det bare med at Suit Up!

Læs mere om jakkesæt

ANNONCE
Mærkedage for mænd

Lørdagen før Labor Day (første mandag i september) International Bacon Day
Hvis vi mænd skulle vælge et stykke kød, som vi ikke kunne undvære, så ville det højst sandsynligt blive bacon. Derfor bør baconen også have sin egen mærkedag for at hellige dette fantastiske stykke svinefedt. I 2000 opstod International Bacon Day for første gang i USA og bliver nu fejret hvert år lørdagen før Labor Day. Fejringen består i, at man samles og laver og spiser retter, der indeholder bacon. Morgenmad, middagsmad, aftensmad, dessert, drinks, you name it. 

Mmm... BACON

ANNONCE
Mærkedage for mænd

Første fredag i august, International Beer Day
Hvis der er andet vi heller ikke kan undvære, så må det siges at være øl. Øl har så mange gode egenskaber. Det billigt, det smager godt og du bliver fuld af det. Derfor undrer det vel heller ikke nogen, at der hvert år fejres International Beer Day. Forherligelsen af det lækre humleprodukt finder sted hvert år den første fredag i august (hvilket nok er smart nok, så man ikke skal på arbejde dagen efter). Man mødes og drikker en masse øl og hylder denne fortryllende drik ved at drikke sig i hegnet. Derfor er det vel ikke nogen overraskelse, at International Hangover Day er dagen efter.

15 Vigtige citater om øl

ANNONCE
Mærkedage for mænd

21. juli hyldest til koen
Hvis der et bestemt dyr, som er leveringsdygtig i lækkert kød, så er det koen. Hvis en ko nu også kunne levere bacon, så ville den være fuldendt. Den 21 juli hvert år er en hyldestdag til koen, som giver os kød og mejeriprodukter. Uden koen ville vi jo ikke kunne lave Bøf og Blowjob dag, så koen fortjener helt sikkert respekt og fortjener sin egen hyldestdag. 

ANNONCE
Mærkedage for mænd

19. september International Talk Like A Pirate Day
Er der noget mere mandigt end at plyndre, drikke og hore? Piraterne levede det vilde liv, og fik en renæssance med Piratesfilmene (både Johnny Depp filmene og de andre film). Derfor er den 19. September hvert år International Talk Like A Pirate Day. Så det er med at finde træbenet og klappen for øjet frem og komme ud og tale som en pirat. 

ANNONCE
Mærkedage for mænd

14. Marts International Pi(e) Day
Vi kan hurtigt blive enige om at Bøf og Blowjob dag er vigtigere end International Pi(e) Day, men de ligger nu en gang på samme dag. International Pi(e) Day hylder faktisk det matematiske tal Pi (3,14), og derfra stammer også datoen for dagen 14/3. Det kan godt være, at det lyder ret nørdet at fejre tallet Pi, men måden dagen bliver fejret på er genial. Man bager nemlig massevis af tærter (pies), som alle er udsmykket med tallet Pi, og så æder man ellers løs.

ANNONCE
Mærkedage for mænd

1. marts (i Japan) National Penis Day
Det kan godt være japanerne er lavstammede, skævøjede, karrygule mennesker med en gennemsnitlig lille penis, men de har trods alt fat i noget af det rigtigte. Hvad er tryllekunstneren uden sin tryllestav? Og hvad er et pølsebord uden pølse? Intet! Mandens vigtigste kropsdel, udover hjernen og hjertet måske, må da være penis, og derfor gør japanerne fuldstændig ret i at hylde det ædle stykke kød mellem benene. Carl Mar har ret, Pik er Gud!

ANNONCE
Del

Seneste nyt