Connery

Læserhistorie: Fremtiden er lyserød - det moderne parforholds yndlingsfarve

Klumme fra en af vores trofaste læsere.

I fremtiden kommer mænd ikke til at se på kvinder på gaden. De kommer ikke til at give kvinderne elevatorblikket, pifte eller råbe efter dem eller for den sags skyld se dem overhovedet.

I fremtiden når kvinder går på bar, vil mænd stirre ind i væggen for ikke at forulempe, støde, krænke eller udsætte kvinderne for deres liderlige blikke, mest fordi mænd ikke er liderlige mere i fremtiden.

I fremtiden bedes kvinder venligst bære beklædningsgenstande, som dækker bryster og bagdele, så mænd ikke udsættes for unødvendig visuel chikane og derved fristes til at vække deres på det tidspunkt slumrende sexdrift.

I baren må kvinder selv tage kontakt til mændene, hvis de har nogen intentioner om nogen som helst interaktion.

Mændene kan desværre ikke henvende sig til kvinderne, da de helst ikke vil krænke, støde eller give dem forkerte signaler som kan misforstås og ende i en for dem ubehagelig situation eller retssag.

Når kvinder henvender sig til mænd bedes de venligst ikke kigge dem i øjnene, eftersom det kan være forvirrende for hele situationen og tvinge de 2 køn til at ligefrem at se på hinanden.

Samtalen i baren må ikke være for lang, men bestå af konkrete emner som leder til en eventuel aftale om at mødes en anden dag. Der må under ingen omstændigheder flirtes fra kvindens side, da manden hurtigt kan misforstå dette og tro, at hun lægger an på ham.

Manden køber sine drinks og kvinden sine. Det er forbudt for manden at spørge. om han må købe en drink til kvinden. Denne slags listige påfund, som kan have en bagtanke og kan lede til en potentiel mindre eller større krænkelse af kvinden, er ikke tilladt ifølge fremtidens kønslove.

Hvis der er ønske om et yderligere møde, bedes denne aftale hurtigt blive finaliseret, så manden og kvinden ikke er tvunget til at tale om unødvendige ting som drømme, ønsker, livet og andre ligegyldigheder.

ANNONCE
Læserhistorie: Fremtiden er lyserød - det moderne parforholds yndlingsfarve

Næste fremtidige møde skal være på en cafe i dagslys under fuldt opsyn fra andre cafegæster. De skal begge komme til tiden og betale for hver deres kaffe. Manden må under ingen omstændigheder komme med blomster, chokolade eller andre kønsdiskriminerende gaver.

Samtalen holdes til emner som ikke kan støde, fornærme, insinuere eller virke som potentielt flirtende.

De skal blive enige om, hvorvidt der er potentiale for et fremtidigt parforhold og mest af alt hvordan deres økonomi og boligsituation kommer til at tegne sig. De bedes holde igen med at smile for meget og sniksnakke, da det kan virke opløftende på stemningen og vi derved kommer væk fra det vigtige – nemlig at konkretisere det fremtidige parfoholds spilleregler.

I et eventuelt fremtidigt parforhold må manden ikke gå ud og drikke sig fuld med vennerne. Skulle der være ønske om en drengeaften, må det kun ske på en location, hvor der ikke findes nogen af det modsatte køn. Drikkeriet skal ske i et fastlagt tidspunkt og alle mændene bedes stille deres alarm, så man ved hvornår aftenen er slut.

Emnerne skal være sobre og aftenen skal videoovervåges så det kan dokumenteres, at alt er foregået, som det skal. Ingen platte jokes, ingen saftige historier og ingen besøg af strippere, som i øvrigt på dette tidspunkt højst sandsynligt ikke vil eksistere mere på grund af sexist- og kønsloven anno 2025. Når mændene tager hjem fra mandeaften, skal de forberede sig på, at der ikke vil være noget sex denne aften, eftersom de højst sandsynligt er påvirkede af alkohol og vil derved ikke kunne levere en objektiv sexpræstation, men vil højst sandsynligt kræve mere af kvinden end hun behøver at levere.

ANNONCE
Læserhistorie: Fremtiden er lyserød - det moderne parforholds yndlingsfarve

En pigeaften i fremtiden derimod vil foregå på en lidt anderledes måde på grund af nolimit-loven, som blev konkretiseret under metoo-reformen. Nolimit betyder, at kvinderne må opføre sig, som de vil.

På grund af årtusinders krænkelser, misbrug, voldtægter, mord og andet ubehageligt, har kvinderne lov til at søge en form for kompensation for tidligere medsøstres lidelser. Dette har udmøntet sig i en nolimit-aftale udarbejdet af af kvinder, med kvinder og for kvinder.

En nolimit-pigeaften består af druk, hor, stoffer, og eventuelt misbrug af de singlemænd, kvinderne har som backup for deres egne mænd, som de uheldigvis har kommet til at kastrere gennem års konstante verbale dissekeringer.

Nolimit betyder ingen grænser, og kvinderne kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for deres handlinger denne aften, da de jo har loven på deres side.

Kvinderne har ingen deadline for, hvornår de skal være hjemme, men når de kommer hjem, skal manden stå til rådighed for eventuelt at lave mad til hende, holde hendes hår, når hun kaster op eller på anden måde gøre noget, hun skulle ønske inden udløbet af hendes pigeaften, som jo udløber, når hun har fået en god nats søvn.

I fremtidens parforhold skal alle ting i hverdagen såsom indkøb, madlavning, rengøring, børnepasning deles om minimum fifty fifty, men helst mere i kvindens favør, hvis ret skal være ret. Det vil sige, at manden også her må acceptere, at han skal betale for alle de forgående århundreder, kvinden har været kvinde og udført de såkaldte ”kvindeting” (som jo er et forbudt ord ifølge ”timesup”-manifestet), og som nu og hovedsagligt er mandens ansvar at udføre, og kvinden kun behøver at deltage i når det passer hende, eller hun føler et behov for at se sit afkom.

En dagligdag i et parforhold skal køre med millitær præcision og planlægning, og alt skal skrives ned af kvinden i samråd med manden ... det er jo ikke et diktatur, men et ligeværdigt parforhold og ret skal være ret, manden er jo lige så vigtig som kvinden, så længe han er enig med hende.

ANNONCE
Læserhistorie: Fremtiden er lyserød - det moderne parforholds yndlingsfarve

I fremtiden skal al sex være aftalt med dato og klokkeslæt.

Der skal underskrives en kontrakt inden sexakten begynder, hvor der aftales følgende: Dato, tidspunkt, varighed, hvem der gør hvad (husk at begge parter skal udføre deres sexpligter 50/50 %, så ingen bliver snydt eller føler sig udnyttet (med mindre det er pigeaften hvor kvinden i så fald har option på at bestemme præcis hvordan sexakten skal eksekveres).

Der skal aftales om oralsex er en del af aftalen og i så fald bedes begge parter stille en timer, så hver part får f.eks. 5 min oralsex - på den måde snydes ingen. Hvis der er ønske om avancerede sexuelle præferencer under samlejet bedes parret udfylde en ansøgning og sende den til sexdomstolen i Stockholm.

Her vil der så blive taget stilling til, om ønskerne på nogen måde kan krænke kvinden eller tilgodese manden på uretfærdige måder. For eksempel skal analsex, dominans og lignende være klokkeklart aftalt og igen ikke være forbeholdt kun den ene part, men derimod fordelt fifty fifty, så ingen kan føle sig misbrugt eller udnyttet, da det jo ikke er meningen med dominans eller analsex.

Alt skal være skrevet ned i denne kontrakt, som skal følges til punkt og prikke, og det rådes at parret holder sig til de 2 grundstilliger, missionær og kvinden på toppen. Det er forbudt for manden at tage kvinden bagfra. Dette er sexuelt nedværdigende, og hun er jo ikke en hund men derimod en smuk selvstændig kvinde, som manden skal respektere og ikke bruge til egen glæde.

Der skal også aftales, hvor mange orgasmer det er tiltænkt at samlejet skal ende i og husk, at kvinden har altid førsteret til orgasme, da alt andet vil være udnyttelse af hende. Det er strengt forbudt for manden at opnå tilfredsstillelse, før kvinden, som i øvrigt helst skal have minimum 2 orgasmer under samlejet. Såfremt manden ikke er i stand til at give kvinden en orgasme, må han heller ikke søge sin egen tilfredsstillelse. Han skal derimod gå på orgasmeskole, hvor han skal lære at tilfredsstille sin kvinde.

Hvis manden ikke har lært at tilfredsstille sin kvinde inden for 3 måneder, har hun ret til at tage en elsker som kan tilfredsstille hende, indtil manden har lært, hvordan man tilfredsstiller sin kvinde.

Såfremt manden inden for et år ikke har opnået de nødvendige sexuelle færdigheder, har hun ret til at søge skilsmisse og ret til 90 % af deres fælles værdier på grund af hans inkompetence på dette område.

I fremtiden bliver alt meget nemmere og ingen kommer til at føle sig udnyttet.

Film, musik, bøger, kunst og meget andet censureres med tilbagevirkende kraft, så intet kan støde nogen og alle sexuelle minoriteter får taletid og rettigheder.

Alt bliver strømlinet, forudsigeligt og ligetil og vi kan nemmere tage vare på kærligheden imellem 2 mennesker. Vi slipper for impulsive handlinger og krænkelser af alle slags er en ting fra fortiden.

Børnene hedder alle sammen Hen for nemhedens skyld, og efterhånden behøver vi heller ikke tage stilling til, hvad der er mand og kvinde, da vi vil smelte sammen til et køn og kan derved elske og have sex med os selv.

Fremtiden bliver så smuk at leve i.

Fremtiden bliver så dejlig problemfri at leve i.

 Fremtiden bliver så fantastisk sikker at leve i.

Jeg ved ikke om jeg lever så længe, men hvis ikke .... så går det nok alligevel.

Hyg jer i fremtiden.

Deni Jordan Kjurcijev

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce