Connery

Kvinde glemmer taske på bar og får den tilbage med lidt mere, end hun bad om

Hvor intet vover..

Vi har sikkert alle prøvet at miste noget på en bytur. Telefon, pung, jakke, sko.. 

Forhåbentlig finder du det igen i løbet af natten (sikkert der, hvor du har lagt det i din brandert og glemt alt om det igen), men ofte sker det desværre, at det ikke dukker op, og man må slukøret gå hjem med kun én sko og acceptere, at ens tabte genstand nok er væk for altid. 

Men så findes der jo også de sjældne tilfælde, hvor dine ting rent faktisk dukker op flere dage efter. Det skete fx for den 25 årige Hayley Minn, som mistede sin taske på en bar. Minn havde accepteret sit tab, spærret alle sine kort og sikkert grædt mange tårer over den yndlings læbestift, hun nu havde mistet. 

Lige indtil prinsen på den hvide hest sendte hende hendes taske, hvor alle hendes ejendele stadig var i. Og faktisk var der lidt mere i den, end da hun glemte den. Ham, der fandt den - Mr. Funny Stud - havde nemlig efterladt en lille seddel. Eller helt lille var den ikke. Vi taler nemlig en hel A4 side med et lille brev, der beskriver, at mens han gennemgik tasken for at finde hendes adresse, opdagede han, at hun havde lidt 'naughty stuff' deri, og det er selvfølgelig en tydelig invitation til, at han skulle invitere hende ud. Selvfølgelig. 

Nogen vil have en findeløn i form af kontanter.. Mr Funny Stud vil bare have en date. 

Med naughty stuff. 

ANNONCE
Kvinde glemmer taske på bar og får den tilbage med lidt mere, end hun bad om
Del

Seneste nyt