Connery

Knæk Cancer t-shirt fås nu også til mænd

Endnu en grund til at støtte en god sag!

I uge 43 går TV 2 og Kræftens Bekæmpelses store Knæk Cancer kampagne i gang igen, hvor du på forskellige måder kan støtte det gode formål. En af måderne er ved at købe Knæk Cancer t-shirten, som sidste år tjente 500.000 kr. ind til Knæk Cancer. I år skulle der være god mulighed for at samle endnu flere penge ind, da der for første gang nogensinde også er designet en t-shirt til mænd. Hvor t-shirten til kvinder er designet af Helena Christensen, er t-shirten til mænd designet af danske Matinique og båret af ambassadør Christian Bitz. 

"Vi er enormt glade for at bidrage til kampagnen, og det kom meget naturligt for os at designe en herre t-shirt. Kræft berører desværre næsten alle, og derfor synes vi, det er helt naturligt, at mænd også får mulighed for at iføre sig kampagnens budskab", siger Morten Dybdahl, Sales Director hos Matinique. 

De to t-shirt kan købes eksklusivt hos Boozt.com, og målet er da også at indsamle mere end den halve million kr., som var resultatet sidste år. 

"Du støtter Knæk Cancer økonomisk, når du køber en t-shirt, men det at bære den er næsten lige så vigtigt. Signalet som t-shirten sender i gadebilledet er uvurderligt, og den er med til at skabe et fællesskab omkring en sag, som er relevant for alle", siger Peter G. Jørgensen, CMO hos Boozt.com. 

Både herre- og damemodellen kan i dag købes online på Boozt.com til 249 kr., hvoraf 100 kr. går til Knæk Cancer. Du kan købe den til mænd lige her, og skal din kæreste, mor eller søster også have en, kan den findes til kvinder her

ANNONCE
Del

Seneste nyt