Connery

Hotte feriedestinationer for unge

Hvor tager man på ferie hvis man er ung, fattig og festglad?

Når fattige unge studenter har tæsket igennem eksamen, så er det tid til ferie, afslapning og druk. Når vi vælger destination, så spiller disse faktorer en væsentlig rolle:  

  • Steder med andre unge
  • Billig Sprut
  • Sol og strand
  • Pik og patter


  • Juniorskribenten har samlet nogle af de hotteste og mest besøgte steder af Danmarks ungdom, for dig som endnu ikke har fået fingeren ud og bestilt rejsen, eller bare gerne ville vide hvad resten af ungdommen foretager sig i ferien.

    Lloret de Mar
ANNONCE
Hotte feriedestinationer for unge
Turen går først til Costa Brava i Spanien, Lloret de Mar er en turist by som ligger ca. 80 kilometer fra Barcelona. Der er billige hoteller som ligger langs kysten, Ung Rejs er blandt andet en af rejsebureauer som tilbyder billige ture til netop denne destination.

På stranden er der mulighed for at spille volleyball, bade, og slappe af med andre unge. Udover det er det muligt at prøve jetski, dykning, parasailing (faldskærm trukket af speedbåd) og vandski samt andre former for vandsport.

Udover det er der fyldt med spisesteder og diskoteker til at feste, blandt andet diskotek Colossos hvor kendte navne som: Tiësto, Fedde Le Grand, Cascada, Rio og Yves La Rock står for underholdningen i år.

Se Simon Jul på Lloret
ANNONCE
Hotte feriedestinationer for unge
Golden Sands
Hotte feriedestinationer for unge
Turen går til Bulgarien, Golden Sands har rygtet for at være blandt de bedste feriebyer i Bulgarien. På samme måde som Lloret de Mar er Golden Sands fyldt med lækre hoteller langs kysten. Strand-barer, restauranter, diskoteker og billige hoteller er hvad Bulgarien har at byde på.

Hver dag er en fest, ikke noget med kedelige mandage og tirsdage. Bulgarien differentierer sig fra Spanien, ved at være endnu billigere. Så skal du lege kong gulerod og købe alt til en brøkdel, så er Bulgarien stedet for dig. Sunny Beach er også en af de destinationer i Bulgarien som er meget besøgt af den danske ungdom.

Ibiza
Turen går til den lille spanske ø Ibiza som ligger omkring 80 kilometer fra kysten. Her finder du det samme som du gør alle andre ungdomsferiesteder, sol, diskoteker, masser af aktiviteter. Generelt er standarden på Ibiza den samme som på de andre berømte feriesteder, og det er bare med at vælge hvad du synes passer bedst til dig.

Udover de 3 overstående destinationer, er andre destinationer som Kreta, Mallorca, Cypern, Tyrkiet og Rhodos også blandt danskernes foretrukne valg, når det gælder ferie.

Connery.dk spørger - Hvilken drukdestination vil/skal du til?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce