Connery

Helt Ærligt: Sådan undgår du akavede samtaler med dine forældre

Der er visse ting, du ikke lige har lyst til at dele med de gamle!

Helt Ærligt: Sådan undgår du akavede samtaler med dine forældre

Teenagealderen er et helvede for mange, og det kommer nok ikke som nogen overraskelse. Det kan heller ikke undgås, da det er en naturlig udvikling i livet - spørgsmålet er bare, hvordan man tackler det. 

Det er ikke ligefrem den mest foretrukne situation, hvis man skal spørge de gamle om, hvorfor ens dingleudstyr volder dig problemer eller hvad man skal gøre i en situation, hvor kondomet springer midt i Eiffeltårnet. Det kan man bare ikke.

Derfor har Apoteket.dk lavet en kampagne, der skal få unge til at åbne op og tale med deres apoteker eller farmaceut om disse problemer. Som det fremstår på deres Youtube-kanal har de fået mange unge til at stå frem og tale om deres problemer, og det kan muligvis sætte lidt mod ind i andre unge med lignende spørgsmål.

I en række interviews kommer akavede spørgsmål frem i lyset og gør det til en lidt mere almindelig ting, som man ikke bør være bange for. Det er vi Connery.dk helt med på - har man spørgsmål? snak med din apoteker! Det kan godt være, han ikke kan give dig råd til, hvordan du får Jannie med hjem i køjen, men han kan hjælpe dig med at undgå unødige problemer, såfremt du selv klarer jobbet. 

Se de forskellige situationer på deres Youtube-kanal, og nyd ellers deres "awkward" kampagnevideo herunder:

ANNONCE

Sponseret indlæg

Del

Seneste nyt