Connery

Gør vaping personligt med MODs

Pimp din e-cig!

Det har aldrig været så populært at ryge e-cigaretter, som det er nu. Man kan på den ene eller anden måde gøre det mere personligt og sjovt at dampe ved at vælge en farverig e-cigaret eller udskifte diverse dele. Du kender måske ikke begrebet “MOD” og ved måske ikke særligt meget om, hvad man egentlig kan med en e-cigaret for at gøre oplevelsen bedre. Du får her nogle tips til, hvordan man kan pimpe sin e-cigaret og bedre udnytte potentialet af den.  

Hvad er et MOD?

MOD er en forkortelse for det engelske “modify” eller “modifier”, som betyder, at man med et MOD kan modificere - tilpasse. Tidligere havde man tilpasset MODs til det ekstreme ved for eksempel at implementere lys og andre gimmicks, som gjorde e-cigaretten til et multifunktionelt værktøj.

I dag forstås et MOD som en personlig e-cigaret, der er større end almindelige e-cigaretter, og som også har flere indstillingsmuligheder, ofte mere power og en række andre fordele.

Gør vaping personligt med MODs

Tilpas din e-cig med personlige dele

Der findes et hav af forskellige MODs på markedet, og nogle forhandlere sælger MODs uden mundstykke, sådan at man selv kan samle og sammensætte sin personlige e-cigaret. Smoke-it.dk er et eksempel på én af de forhandlere, der giver dig som damper mulighed for at vælge og fravælge elementer til din e-cigaret. På hjemmesiden finder man MODs i alle afskygninger - i forskellige prisklasser, stile, størrelser og meget mere.

Et klassisk og oldschool MOD er Eleaf iPower, som fås i et trælignende design og giver nogle helt særlige 60’er vibes. Man kan vælge MOD præcis efter eget ønske og ikke mindst eget behov.

Skru op for “wow-effekten”

Skal man pimpe sit MOD til det ekstreme og virkelig skrue op for lir, gear og “wow-effekt”, bør man gå efter nogle af sværvægterne inden for MODs. De kraftigste MODs, man kan få, kan yde omkring 220 watt. I de fleste tilfælde er en større watt-effekt lig med varmere og mere damp samt stærkere smag.

MODs er ofte også dyrere end normale e-cigaretter, fordi de ganske enkelt tilbyder mere. Går man op i sin dampning, er et MOD anbefalelsesværdigt, men er man førstegangsdamper, eller vaper man kun en sjælden gang i mellem, bør man starte med mindre modeller. Vær også opmærksom på, at stærkere enheder med mere power slides hurtigere op. Coilet brænder hurtigere ud, og E-væsken forbrændes også i et højere tempo.

Del