Connery

Gode råd til den perfekte polterabend

Polterabend er, som de fleste ved, en begivenhed, hvor man fejrer et brudepar en uge til to før deres bryllup for at ønske dem held og lykke i deres nye tilværelse. Det er omgangskredsen der afholder udgiften til gommens/brudens polterabend, for at vise hvad de går glip af, ved at blive gift.

Ordet polterabend stammer fra Tyskland, og er en sammensætning af to tyske ord Poltern og Abend, som betyder ”buldre” ”larm” og ”aften”.

Står du og skal i gang med planlægningen af den perfekte polterabend? Så læs med her. Vi har i denne artikel samlet noget inspiration til dig, der vil gøre dit arrangement til en succes. 

ANNONCE

Planlægningen

Når en polterabend skal planlægges, skal man være opmærksom på, at jo flere man er, jo sværere er det, at træffe en beslutning. Det er hørt før, at planlægningen er kørt helt af sporet, fordi folk simpelthen var uenige om dagsordenen. Forsøg så vidt det muligt at samle en lille gruppe af mennesker – evt. den nærmeste omgangskreds.

Det er en god ide at vælge en tovholder(initiativtager), som har det sidste ord. Opstår der uenigheder er det op til ham/hende at tage den endelige beslutning. Som tovholder er det en god ide at lave en liste over ting, der skal tages stilling til. F.eks. hvad skal vi lave på dagen? Hvem skal med? Hvornår skal det holdes? Hvem står får betaling, tilmelding osv. til, hvordan du gerne vil have dagen ser ud. På den måde, gør du det nemmere for arrangørerne og du sikrer på samme tid, at de finder på noget, som du synes er sjovt.

ANNONCE

Budget

Inden I begynder at træffe beslutninger om, hvad i skal lave på dagen, er det en god ide at starte med at fastsætte en pris pr. deltager – medmindre prisen er ligegyldig. Den typiske pris for en polterabend ligger et sted mellem 500 og 100 kr. pr. mand/kvinde for en hel aften. Husk på, at det er samværet mellem venner og familie, der gør dagen til noget helt specielt. Så sænk hellere prisen lidt, så alle har mulighed for at deltage. 

ANNONCE

Tema

Traditionen tro, skal bruden/gommen klædes ud – til alles store morskab.  I kan finde alt, hvad I skal bruge til herligheden lige her. Skal kostumerne/tilbehøret være i den mere frække kaliber, så tag et smut forbi sexshop.dk. Her finder I også sexlegetøj i lange baner – hvis I ønsker at udsætte bruden/gommen for en ydmygende situation;-)

ANNONCE

Deltagere

Det store spørgsmål er som altid, hvem skal med på polterabend? Set logisk på det skulle man jo invitere alle, der er inviteret til brylluppet. Dog er en polterabend noget mere intimt, hvor kun de nærmeste er med. Det bedste i kan gøre i forhold til udvælgelsen er at finde ud af, hvad der vil glæde bruden/gommen. Nogle ønsker at have både kollegaer, familie og venner med hvorimod andre synes, det vil være hæmmende at have chefen med på sidelinjen. Det kan være en enorm svær beslutning at træffe, men det er også en nødvendighed. 

ANNONCE

Aktiviteter

Der findes tusindvis af måder at afholde en polterabend på. Vi har herunder samlet en række aktiviteter, som er meget populære til en polterabend. Brug evt. listen til inspiration eller brug fantasien og find på noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser for dagen.

Fysiske  Afslappende/sjove 
Paintball  Stripper
Sumobrydning Spa!
Forhindringsbane Casino
Skydebane Indspille en sang
Golf Brunch
Rappelling Øl/Vinsmagning
Go cart Pokeraften
ANNONCE
Del

Seneste nyt