Connery

Gaveidéer til manden i dit liv

Det kommer ikke bag på nogen, hvis han ikke har givet dig et eneste ønske – nej, det ville nok i højere grad komme bag på dig, hvis han faktisk havde givet dig en ønskeseddel. Det ved vi godt, at han ikke har, og derfor kommer vi her med nogle bud, der nok skal gå rent ind hos ham. Så har du brug for hjælp, kan du pudse læsebrillerne og spidse blyanten, og ellers bare blive inspireret. 

Opgrader hans stil med et ur

Har din mand ikke allerede et ur, skal du kraftigt overveje, om ikke du skal gå på jagt i den lokale urforretning. Uret har en praktisk funktion, som betyder, at han aldrig vil komme for sent til aftaler igen, idet han altid har tiden ved sin side. Når det så er sagt, er det ikke denne funktion, der er den vigtigste. Det er i højere grad det, uret kan bidrage med til hans stil, fordi det vil være den perfekte accessoires til hans klædeskab. Det skal nok hjælpe ham med at sætte prikken over i’et, når det kommer til hans tøjstil. Inden du giver dig i kast med at finde et ur, skal du nok lige rode hans skab igennem en gang. Går han meget casual klædt, skal du have kikkerten rettet mod en læderrem, mens den formelle stil står godt med en stålrem.

Giv en oplevelse

Han er måske hård udenpå, men indeni er han blød som smør, og det kan du være ganske sikker på. Netop derfor er det oplagt, at du giver ham en oplevelse, som I kan nyde sammen – det vil han elske. Det kan være en weekendtur, en dagsudflugt, et restaurantbesøg eller noget helt andet, hvor I kan være sammen. I en travl hverdag er det sjældent, at der er tid til netop dette, og derfor er det oplagt, hvis du finder en dato og siger ”den dato skal du holde åben”. En oplevelse med dig vil din mand altid sætte pris på.

En gin til samlingen 

Er han med på gin-vognen, og kan han ikke få nok af enebær blandet op med tonic, kan du passende tage en tur ned i byen og forhøre dig hos en ginspecialist. Du skal jo helst vælge noget af kvalitet, fordi en rigtig ginelsker ikke går på kompromis med sine væsker, når den perfekte G&T skal bikses sammen. 

Det kan være dyrt at finde den rette gave, og mangler du lige det sidste, kan du hoppe forbi denne side: https://minifinans.dk/hurtig-laan/. Her kan du låne en lille sjat penge, så du er dækket ind, når den perfekte gave skal købes.   

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt