Connery

Gaming: 10 spil vi ser frem til i 2023

2023 er pakket med store spiludgivelser - hvad glæder du dig mest til?

Vi endte faktisk med at få et rigtigt godt gaming-år i 2022 - med mange udgivelser, der havde ventet længe på sig, takket være en række pandemi-relaterede udsættelser. Når vi kigger på, hvad vi glæder os mest til, at spille er det uden de sædvanlige og forventede, årlige gengangere som FIFA og Call of Duty, selvom begge titler også har været mere eller mindre succesfulde i deres 2022-inkarnationer.

Når vi kigger på spilåret 2023, er der ikke mange titler, der på samme måde har været skubbet frem - og faktisk har vi kun en enkelt genganger fra 2022, nemlig action-adventure spillet Forspoken, der venter lige om hjørnet. 

Som altid præsenterer vi de ventede spil i den (forventede) kronologiske udgivelsesrækkefølge - startende med:

ANNONCE
Forspoken

Forspoken

Det er ikke første gang, at vi har stået en tidlig januar og set frem til at kunne spille Forspoken senere på året. Først blev spillet udsat to gange over 2022, men nu er det endelig ved at være sikkert: Square Enix' action-RPG Forspoken lander på PlayStation 5 og PC den 24. januar 2023.

Vi ser frem til at koble en imponerende grafisk omgang Fantasy, med spillets hovedkarakter, der lander midt i det magiske univers, suget ind fra moderne New York-rammer.

ANNONCE
Dead Space

Dead Space

Det er svært ikke at nævne survival-horror spilgenren, uden i samme åndedrag at nævne Dead Space - og det er ganske rigtigt den klassiske 2008-udgivelse Dead Space vi taler om. Spillet er blevet komplet genopbygget i EA's Frostbite spilmotor, og alt vi har set fra spillet indtil videre, ser ud til at blive en tilfredsstillende omgang Remake. 

Dead Space udkommer 27. januar 2023 til PC, PS5 og Xbox Series S|X.

ANNONCE
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Harry Potter-spil har eksisteret i hobetal lige siden Rowlings lille troldmand første gang blev filmatiseret - i både mellemgode og dårlige varianter. Hogwarts Legacy er det store håb for Potter-fans og spilfans, i et solidt og imponerende open-world Harry Potter spil. 

I stedet for at træde de samme gennemtæskede historier, udforsker Hogwarts Legacy en fuldfed 3D-renderet rollespilsfantasi, hvor gamere skaber deres egen karakter som en 5. års-studerende på Hogwarts - sat i scene i en tidslomme, der ikke piller lore-mæssigt ved historierne vi allerede kender så godt. 

Hogwarts Legacy er ude på PC, PS5 og Xbox Series den 10 februar 2023, mens Nintendo Switch-versionen forventes at være spilbar den 25. juli 2023. 

ANNONCE
Octopath Traveler 2

Ved siden af Mario og Zelda var (og er) det første Octopath Traveler et af de bedste Nintendo Switch-spil til dato. Det fabelagtige JRPG får i 2023 en efterfølger, der ganske simpelt hedder Octopath Traveler 2 - og denne gang bliver spillet også udgivet til PC og PlayStation - det sker den 24. februar 2023.

ANNONCE
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor

Opfølgeren til Star Wars Jedi: Fallen Order samler op på originalen fem år senere i Star Wars-universet. Det første spil stjal med arme og ben af elementer fra Tomb Raider og diverse shooter-spil og platformere, og lykkedes at blive et af de bedste Star Wars-spil nogensinde. Nu er opfølgeren sat i scene til at fortsætte de gode takter - og vi glæder os til at dykke ned i endnu et action-eventyr som den rødhårede Jedi Cal Kestis. 

Jedi Survivor udkommer til PlayStation 4, Xbox Series og PC den 17. marts 2023.

ANNONCE
Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake

Capcom og Resident Evil er af få, der har givet os troen på at gamle spil godt kan genbruges effektivt - efter genskabelserne af Resident Evil 2 og 3, står Resident Evil 4 for skud - og det er en god ting, fordi 2005-udgivelsen for mange, står som det bedste Resident Evil-spil nogensinde.

RE4 Remake udkommer den 24. marts 2023 på PC, Xbox og PlayStation.

ANNONCE
Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Listens eneste Switch-eksklusive udgivelse er en af de helt store. Opfølgeren til spillet som mange, mange gamere anser som et af de bedste spil nogensinde; Zelda: Breath of the Wild, udkommer nemlig i foråret 2023. 

Nintendo har endnu ikke fremvist alt for meget af det kommende Tears of the Kingdom - men alt tyder på, at det er mere og vildere på det samme prisbelønnede spor. 

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom udkommer 12. maj 2023.

ANNONCE
Diablo IV

Diablo 4

Forventningerne til et nyt Diablo-spil er altid himmelhøje, og mens sidste års udgivelse af mobilspillet Diablo: Immortal såede tvivl i nogle gameres forventninger til kongen af action-RPG, er vores forventninger til Diablo 4 skudt helt i vejret, efter vores tidlige gameplay-runde faciliteret af Blizzard. 

Diablo 4 udkommer den 6. juni 2023 - denne gang på både PC og PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X. 

ANNONCE
Starfield

Starfield

It's been a looooong time coming. Starfield er efterhånden en mytisk spiltitel, fra Bethesda Game Studios. Spillet skyder gang i en ny franchise-arm fra spilstudiet der har givet os Elder Scrolls og Fallout - og hvad vi har forstået på det nye spil, er det en slag kombination af Sci-Fi Skyrim der møder No Man's Sky - med virkelig lækker grafik. 

Der er mere end 1000 planeter at udforske, når Starfield udkommer på Xbox Series og PC inden sommeren 2023.

ANNONCE
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2

Det sidste spil på vores foreløbige forventningsglade top 10 over 2023-gamingåret, er det vi med mindst om - og det vi glæder os mest til. Det er selvfølgelig opfølgeren til Sonys kæmpehit Marvel's Spider-Man og Miles Morales. Begge spil løftede Spider-Man fantasien til toppen af New Yorks skyline - og med udsigt til Venom, er vi klar til at bruge en stor del af efteråret med Spider-Man og PlayStation 5. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce