Connery

De 10 bedste spil til PlayStation VR2: Rejs til fjerne galakser og dystre universer

Her er de bedste oplevelser med PlayStation VR2 på lanceringsdatoen

Endelig er PlayStation VR2 landet, og med det følger en ny verden af interaktive og indlevelsesrige spiloplevelser. 

PSVR2 tilbyder avanceret teknologi og fuld indlevelse i spiluniverserne, og med de nye PlayStation®VR2 Sense™-controllere er spiloplevelsen mere intuitiv og engagerende end nogensinde før. 

I denne artikel vil vi præsentere de 10 bedste spil til PSVR2, som vil tage dig med på vilde eventyr, dyste i races og udforske fantastiske verdener i en helt ny dimension. 

ANNONCE
Horizon Call of the Mountain

1. Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain er en helt ny oplevelse for PlayStation®VR2, hvor du kan udforske Horizon-verdenen på en helt ny måde. Med den nye PS VR2 Sense-controller kan du opleve de fantastiske visuelle effekter og innovative funktioner, der fuldt ud nedsænker dig i Horizon-verdenen. 

Spil som Ryas, en tidligere Carja-soldat, der er på en mission for at redde sit folk, og oplev fantastiske udsigter i 360 grader og interager med dine omgivelser ved hjælp af de to PlayStation®VR2 Sense™-controllere. Du vil også møde Aloy og andre nye karakterer i Horizon Call of the Mountain.

ANNONCE
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Enhanced Edition

2. Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Enhanced Edition

Spil som en droid-reparatør, der nødlander på planeten Batuu, og tag på opgaver i de vilde Batuu-områder. I dette spil kan du rejse til forskellige tidspunkter i Star Wars-universet og oplev din egen uforglemmelige Star Wars-historie.

ANNONCE
Gran Turismo 7 VR

3. Gran Turismo 7 VR

Oplev Gran Turismo 7 som aldrig før, når du sætter dig bag rattet og styrer mere end 450 biler på en helt ny måde med PlayStation VR2*. Med 3D-lyd kan du lokalisere dine modstandere i løbet, og med Headset Feedback får du vibrationer i headsettet, når du kolliderer med andre kørere i singleplayer- eller online multiplayerløb.

ANNONCE
Resident Evil Village VR

4. Resident Evil Village VR

Oplev en hyperrealistisk version af hele kampagnen på PS VR2 med avancerede funktioner som 4K HDR-visuelle effekter, eye-tracking og 3D-lyd. PlayStation VR2 Sense-controllerne øger spillets dybde med nye spilfunktioner, f.eks. at hæve armene for at blokere angreb og bruge to våben samtidigt.

ANNONCE
Moss 1 + Moss 2

5. Moss 1 + Moss 2

Moss-serien er en af de bedst bedømte VR-spilserier og har modtaget mere end 100 globale industripriser og nomineringer. Spil som Quill, en ung helt på en mission for at redde verden fra ødelæggelse. Moss og Moss: Book II er singleplayer-action-eventyr med fantastiske miljøer og historiefortælling, der er specielt designet til VR-platformen.

ANNONCE
No Man's Sky

6. No Man's Sky VR

Udforsk et næsten uendeligt univers og skab et liv på fjerne planeter i Hello Games' fantastiske sci-fi-eventyr. Rejs gennem en endeløs række af stadigt mere forskellige og farlige stjernesystemer og handl med aliens, mens du leder efter spor om universets mysterier.

ANNONCE
Kayak VR: Mirage

7. Kayak VR: Mirage

Paddel gennem ishuler i Antarktis, kajak med delfiner i Costa Rica, overvind en tordenstorm i Norge og opdag kløfterne i Australien i dette kajakspil, der er skabt eksklusivt til VR. Udforsk disse virkelige steder med fotorealistisk grafik og oplev, hvordan sejlturen giver en naturlig og intuitiv måde at bevæge sig på i VR.

ANNONCE
Thumper

8. Thumper

Thumper er et action-rytmespil, hvor du styrer en metalbille langs en bane, og du skal ramme de rigtige inputs i takt med musikken for at undgå at ødelægge buggen. De psykedeliske, Tron-lignende visuelle effekter fylder hele dit synsfelt takket være PSVR 2's brede, 110-graders synsvinkel, og hjelmen vibrerer i takt med musikken, når du rammer dine cues.

ANNONCE
Song in the Smoke: Rekindled

9. Song in the Smoke: Rekindled

Song in the Smoke er et singleplayer-overlevelses-eventyrspil, der foregår i en stor, smuk og dødelig verden uden for tiden. Din færdighed er nøglen til overlevelse, når du jager bytte med håndlavede primitive våben og redskaber. Søg efter mad, medicin og forsyninger om dagen, og sørg for at holde bålet tændt gennem de mørke, farlige nætter. Etabler lejre, hvor du ønsker det, mens du udforsker og overlever i denne dybt engagerende verden, som er skabt eksklusivt til VR.

ANNONCE
Jurassic World Aftermath Collection

10. Jurassic World Aftermath Collection

Efter kollpaset af Jurassic World-temaparken, finder du dig selv fanget i forladte forskningsfaciliteter, da din mission om at indsamle vigtig information går katastrofalt galt. Jurassic World Aftermath Collection er en samling af to overlevelses-spil, hvor du skal kæmpe for din overlevelse og undgå de farlige dinoer..

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce