Connery

Gambling og sjov med gutterne

Det er altid sjovt at hænge ud med gutterne og få en øl eller noget lækkert mad sammen.

Det er altid sjovt at hænge ud med gutterne og få en øl eller noget lækkert mad sammen. For at gøre det hele lidt sjovere kan I udfordre hinanden og sætte lidt penge på spil ved at spille på kampe og væddeløb.

En tur på hestevæddeløb

Sommeren er over os, og det betyder også, at vi igen kan komme ud i det gode vejr og hygge os. Du kan for eksempel tage ud og se de forskellige hestevæddeløb rundt omkring i Danmark. Der er flere steder i landet, hvor de har de helt traditionelle hestevæddeløbsbaner, og det er ofte noget mange ikke kender til. Mange ved slet ikke, at det eksisterer, ellers ved man måske ikke, at det er så frit tilgængeligt, som det er. Nogle steder koster det et lille beløb for at komme ind og ellers koster det kun det beløb du eventuelt vælger at spille på hestene. Det er en god idé til at få en lidt anderledes eftermiddag med vennerne, hvor I kan hygge jer og se, hvem der har spillet på den bedste hest.

Spil på dit favorithold

Hvis I bare går lidt op i fodbold, har I helt sikkert også siddet og set et hav af fodboldkampe sammen. Men hvorfor ikke gøre det lidt sjovere? Placer et væddemål på din favorit fodboldklub med brug af 888sport kampagnekode her, og se hvem af jer, der får sejren i hus. Så kan vinderen både nyde sit udbytte, samtidig med at han får håneretten over resten.

Der findes mange forskellige sider, hvor man kan spille på de forskellige kampe, og der er også flere steder, som tilbyder kampagnekoder og bonusser, når man besøger siden for første gang og opretter sig som bruger. Så tag et kig rundt på de forskellige sider, og se om ikke du har lyst til at lægge et væddemål på vinderholdet!

Det er altid sjovt at samles med sine gode venner. For at gøre det hele lidt sjovere kan I sætte lidt penge på højkant og for alvor gå efter håneretten over hinanden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce