Connery

Fyr bestiger ekstremt høje bygninger over hele verdenen og bliver forbudt indrejse i Egypten igen nogensinde

Ikke den bedste video til dem med højdeskræk

Hvis du er ligesom mig, er du sikkert også stødt på billeder og videoer af en ved første øjekast vanvittig fyr, som bestiger ekstremt høje bygninger, og skyndt dig at klikke væk igen. Jeg mener, det er jo bare fuldstændig sindssygt, og jeg får det dårligt bare af at kigge på det. Men da jeg så faldt over denne video lavet af Elite Daily, kunne jeg ikke lade være med at kigge alligevel. Bare lige lidt. For lige så fuldstændig dumt og vanvittigt, som det er, lige så fascinerende synes jeg faktisk, det er. Da Andrej Ciesielski var 18 år, besteg han fx en af pyramiderne i Egypten på bare 8 minutter. Det er ulovligt, og resulterede da også i, at han blev forbudt nogensinde at besøge Egypten igen. Worth it?

I’m happy about my climb in Egypt because I know that not many people are able to do things like this. But I also got many bad messages on my social media. I just want to say that I didn’t destroy anything on the pyramid. I just wanted to follow a dream.

Jeg vil ikke sige, at jeg ligefrem taler for Ciesielskis levevej, men se lige videoen alligevel. Han er virkelig højt oppe!

ANNONCE
Del

Seneste nyt