Connery

Første date i de rette omgivelser

Dinner and a movie.. eller Zoo?

En første date kan gå super godt! Ingen pinlig tavshed, samtalen kører bare, ingen spilder på tøjet og omgivelserne er perfekte. Men så er der jo også det andet scenarie: I har intet at snakke om, du snubler over et stoleben, hun har toiletpapir siddende under skoene, og omgivelserne hjælper heller ikke ligefrem på det. Chancen for en date nummer to er pludselig ret langt væk. En første date er selvfølgelig altid lidt risky, men man kan gøre lidt for at hjælpe den på vej. F.eks. omgivelserne. Skal man gå efter den klassiske eller den lidt mere anderledes? Vi har her samlet tre ideer til dates, der gerne skulle sikre dig en date nummer to. 

ANNONCE

Kaffebar

Dinner and a movie's lillesøster. Synes du også tre retters menu og efterfølgende et par timer i mørket virker en smule tåkrummende? Så vælg den mindre intimiderende, men stadig super hyggelige mulighed: Inviter hende med på kaffebar. En kaffebar i dagtimerne virker mere afslappet, og andre folk kan ikke på kilometers afstand spotte, at I er på en første date. Omgivelserne er afslappede, og I kan nemt bare ligne et vennepar, der tager en hurtig kop kaffe, hvilket kan lette presset en hel del. 

ANNONCE

Zoologisk have

Inviter hende med et sted hen, hvor samtaleemnerne kommer naturligt som f.eks. Zoologisk Have eller et museum. Her er altid noget at kigge på, og sommetider kan det virke lettere at tale, hvis man går og ikke sidder og stirrer hinanden dybt i øjnene. Samtidig kan du læse lidt op hjemmefra og smide et par fun facts om et maleri.. eller en abe.

ANNONCE

Øl og et spil pool

Vil du alligevel gerne have en date om aftenen, kan du invitere hende med ud til et spil pool. Hun får mulighed for alligevel at dresse lidt op, men det virker alligevel være afslappet end en fin middag. Efter et par øl kører snakken forhåbentlig derudaf, og så kan du jo altid lige vise hende et trick eller to under spillet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt