Connery

3 kampe du skal se i weekenden

Når tømmermændene har ramt dig og pizzaen er ved din side, er der kun 1 kur, der holder: God fodbold i dit tv!

Når festen er overstået, og dagen derpå står for skud, så er fodbold svaret på dine kvaler. Fodbold er en af de bedste måder at pleje dine tømmermænd på, og nu slipper du endda for at vælge, hvilke kampe du skal se - vi guider jer her i gennem weekendens bedste kampe.


 

1.Everton – Manchester City (lørdag)
Sidste sæsons nr. 5 i Premier League, Everton, har her en stor opgave foran sig. Everton har været enormt dårligt kørende for tiden, og træner Martinez begynder efterhånden at ligne en presset mand. Med 4 nederlag og 1 sejr i de sidste 5 kampe, kan holdet se sig selv på en 13. plads – en plads der bestemt ikke er godkendt. Det vil derfor betyde alverden for truppen og Martinez, hvis de kunne levere et resultat på lørdag.

Det bliver dog bestemt ikke let - modstanderen hedder nemlig Manchester City. City har vundet 4 kampe og spillet 1 uafgjort i de sidste 5, så det er et hold i fantastisk form. De holder pt. en 2. plads., men er af point med førerholdet Chelsea. Derfor ville en sejr for sidste års mestre kunne give dem 1. pladsen. Det er et City mandskab, hvor især David Silva er helt i hopla, og leverer verdensklasse præstationer kamp efter kamp, lad os se om han kan fortsætte stimen.

Hvor kan kampen ses? Lørdag kl. 15.40 på 6’eren
Odds: 4.33 – 3.75 – 1.91

2. Manchester United – Southampton (søndag)

Et sandt topopgør i Premier League udspiller sig på søndag. Southampton har taget alt og alle med storm i år, og befinder sig pt. på en 4 plads, altså over hold som Tottenham, Arsenal og Liverpool – og det må siges at være noget af en præstation. De har også imponeret i deres sidste 5 kampe, hvor en 2-0 sejr over Arsenal samt 1-1 mod Chelsea har været højdepunkterne. De kommer dog fra et skuffende nederlag mod den nedrykningstruede klub Burnley, og har derfor noget at skal bevise, når de besøger Old Trafford. Opgaven er dog blev forværret, da profilen Sadio Mané har pådraget sig en skade i læggen.

Hjemmebaneholdet Manchester United har haft en svingende start, men er begyndt at vise gode takter og placerer sig på 3. pladsen. United er dog også alvorligt ramt af skader, og listen bliver kun større og større. I sidste FA cup kamp måtte både Rafael og Luke Shaw udgå med skader, og Louis Van Gaal har nu bevidnet 55 skader under hans trænerophold - pt. inkluderer listen blandt andet Marcos Rojo, Daley Blind, Ashley Young, Valencia og Fellaini – spillere der stort set alle er i start 11’eren.

Der er 1 point imellem de to hold, så der er en sand krig i vente.

Hvor kan kampen ses? Søndag kl 16:55 på Tv3 Sport 1
Odds: 1.83 – 3.75 – 4.75

3. Barcelona – Atlético De Madrid.

”Det Catalanske Galehus” har været under stærk mediedækning den sidste uges tid - først med fyringen af sportschef Andoni Zubizarreta, opsigelsen fra assistent og Barcá legende Charles Puyol, rygter om Messi og Jose Enriques kontroverser, afbrudt samarbejde med Fifa samt et udskrevet præsidentvalg et år før tid.

Med alle disse ting i kulissen, er det ekstremt vigtigt for Barcelona at bevise sig på banen. Med svingende resultater skal flagskibet på rette køl igen. Dette blev slået fast i går, da Barcelona vandt 5-0 over Elche i Copa Del Rey - her stillede man i stærkeste opstilling, hvilket også sender et hvis signal.

Atletico Madrid slog Real Madrid i Copa Del Rey, og er generelt inde i en forrygende stime. De ligger på 3. pladsen, men er af point med Barcelona (38), Real Madrid indtager førstepladsen med 39p, så det er tæt i toppen.
Kampen bliver en sand magtkamp, og mange spørgsmål vil blive besvaret: hvem har hvad der skal til?
Det er personligt denne kamp, jeg glæder mig mest til at overvære i weekenden.

Hvor kan kampen ses? Søndag kl. 20:55 på 6’eren
Odds: 1.57 – 4.33 – 5.50

Bobler: Napoli – Juventus, Arsenal – Stoke, Real Madrid – Espanyol.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce