Connery

Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!

Macho-action, testosteron og masser af humor!

Dumb & Dumber 2 - Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition! Dumb & Dumber 2
Denne gang kigger vi nærmere på de film i 2014, som trækker drengerøvene ind i biografmørket!
Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!
Anchorman 2
Biografpremiere: 30. januar 2014

Ron Burgundy vender tilbage! Denne lille udmelding alene burde være nok til at få dig til at klappe i dine hænder. Denne gang følger vi en nyhedskonge, som lige har lagt 70’erne bag sig og lever det fede liv med konen og deres søn. Men da konen bliver forfremmet, og Ron bliver fyret, vendes hans liv på hovedet. Filmen følger hans hårde kamp for at komme til tops igen og det kan han selvfølgelig ikke uden Brick, Brian og Champ. Will Ferrell er uden tvivl kongen af sortkomiske film, og efterfølgeren til hans ultra-morsomme etter bliver uden tvivl en komedie-klassiker. Der kan uden tvivl forventes solid humor, klassiske mandschauvinister og en spandfuld ørehængende replikker!
ANNONCE
Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!
22 Jump Street
Biografpremiere: 13. juni 2014

Channing Tatum og Jonah Hill vender tilbage i deres undercoverarbejde på de amerikanske skoler i forsøget på at klare deres daglige pligt som politibetjente. Men konceptet i toeren virker til at fokusere lidt mere på forholdet mellem det umage par, og ved siden af deres job begynder de også så småt at overveje, hvad deres venskab egentlig går ud på. Det lyder saftsuseme morsomt og de to dygtige komedieskuespilleres eskapader er helt sikkert noget at se frem til! Jeg spår filmen til at være en god mængde bromance, humor, action og masser af vold – and we like it!
ANNONCE
Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!
Transformers 4 – Age of Extinction
Biografpremiere: 26. juni 2014

Michael Bay er både elsket og hadet for sine svulstige effekt-film, og efter en trilogi med Transformers-eskapader bliver hele konceptet reevalueret og rebootet i en ny film. Denne gang har bøffen Mark Wahlberg overtaget styringen i rollen som en mekaniker, der falder over en række overnaturlige robot-væsener, som for alvor sætter fremtiden for jorden i fare. Jeg kunne personligt godt lide de tre første film, men håber alligevel, at Bay benytter denne mulighed til at genoverveje effektopbygningen, så man får mere fokus på robotterne og deres transformerende evner uden at detaljerne blot forsvinder i heftig action.
ANNONCE
Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!
Hercules: The Thracian Wars
Biografpremiere: 7. august 2014

Dwayne ’The Rock’ Johnson har brugt al sin tid til at træne op til denne præstation som halvguden Hercules – handlingen følger et lidt anderledes plot, som ikke lægger sig så meget op af de gamle græske myter. I stedet følger filmen en Hercules, som har klaret sin 12 udfordringer, og i stedet arbejder som lejesvend for højestbydende. Handlingen eskalerer, da en tyranniserende overmagt truer friheden i landet. Summa summarum = The Rock skal smadre folk til bankekød! Filmen dufter lidt af hård action, ’300’-inspirerede kampscener og ikke mindst en masse hårdtslående testosteron.
ANNONCE
Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!
The Expendables 3
Biografpremiere: 14. august 2014

The boys are coming back! Drengerøvssuccesen med genoplivningen af alle de gamle action-helte har båret frugt indtil nu, og hvis man kigger nærmere på teaseren til den kommende testosteron-bombe, har holdet fået langt flere rekrutter. Konceptet får alle drengerøve til at savle, og med tilføjelsen af bl.a. Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson og Harrison Ford kan man ikke andet end at se frem til endnu et hårdtslående actionbrag. De gamle drenge har stadig et par esser i ærmet, og vi takker dem noget så voldsomt for deres macho-underholdning!
ANNONCE
Film man ser frem til i 2014 [Part 2 af 6] – Drengerøvs-edition!
Dumb &Dumber To
Biografpremiere: 14. november 2014

I mine øjne er Dum & Dummere fra 1994 uden tvivl den bedste komediefilm, nogensinde! Derfor ligger der et hårdt pres på efterfølgerens kvalitet, hvilket giver en usikker fornemmelse for toeren, som de fleste nok kan nikke genkendende til. Farelly-brødrene har ikke haft så stor succes siden starten af 00’erne, og mange af deres middelmådige film såsom ’Hall Pass’ og ’Stuck on You’ kan slet ikke leve op til deres 90’er-film. Meeen, man har lov til at håbe! Vi krydser fingre for, at Jim Carrey og Jeff Daniels sammen med et godt manuskript kan gøre toeren til en seværdig film – handlingen følger kammeraterne 20 år efter den oprindelige handling i etteren, hvor Lloyd og Harry er på jagt efter en hidtil ukendt søn, som kan donere en nyre til dem. Allerede her kan man dufte mulighederne for ægte komik!


- se desuden part 1 af artikelserien lige her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce