Connery

Få kompetent og uvildig pensionsrådgivning fra en pensionsmægler

Denne artikel indeholder annonceret indhold.


Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det egentlig forholder sig med din pensionsordning, og har du svært ved at finde rundt i pensionsjunglen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvordan du kan få uvildig rådgivning fra en pensionsmægler, og hvordan det kan hjælpe dig med at sikre, at du får mest muligt ud af din pensionsopsparing. 

APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig

APC Forsikringsmæglere A/S er en dansk pensionsmægler, der har til formål at hjælpe sine kunder med at optimere deres pensionsopsparing, så de får mest muligt ud af deres penge, den dag de går på pension. Faktisk er APC Forsikringsmæglere den største af sin slags her i landet, og det er naturligvis ikke uden grund. 

APC Forsikringsmæglere har fundet et hul i branchen, hvor de tilbyder ydelser, som de danske arbejdstagere tilsyneladende har haft et behov for. Det må derfor antages, at mange af de danske arbejdstagere ikke føler, at der er tilstrækkelig hjælp at hente hos deres pensionsselskaber, eller at de ikke stoler på den hjælp og rådgivning, som de får.

Ligesom det gør sig gældende i mange andre brancher, så vil man som kunde ikke kunne få uvildig rådgivning i den virksomhed, de har deres midler hos. For virksomhederne vil det være at skyde sig selv i foden at give uvildig rådgivning omkring andre løsninger og muligheder i markedet, fordi de i så fald kan risikere, at kunderne tager deres pensionsmidler og skifter over til en af konkurrenterne. Det kan være ødelæggende for deres virksomhed, og derfor holder de sig naturligvis kun til at rådgive inden for de produkter og ydelser, som de selv tilbyder. 

Det kommer bare ikke kunderne til gode. En almindelig dansk arbejdstager kan i løbet af sit lange arbejdsliv nå at spare rigtig mange penge op i pension, og det er penge, som skal sikre, at der er råd til at leve et godt liv, når pensionsalderen indtræder sig. 
Pengene kan for eksempel bruges til at realisere drømme, som der ikke hidtil har været tid til – for eksempel at komme ud at rejse. Derudover er der mange, der ser den private pensionsordning som en økonomisk sikkerhed for, at de kan blive boende i det hus, de altid har boet i og har deres bedste minder fra. 

Men hvem skal så hjælpe dem med at sikre, at de rent faktisk også får noget for deres penge? Hvem skal tilbyde dem den uvildige rådgivning, som de tilsyneladende ikke kan få i deres eget pensionsselskab? Det skal APC Forsikringsmæglere. 

De tilbyder blandt andet: 

  • Blandt de laveste omkostninger til pension
  • Uvildig pensionsrådgivning
  • Overvågning af pensionsordningen
  • Mulighed for frit at vælge mellem alle relevante pensionsselskaber
ANNONCE

Derudover er det altid kundernes individuelle interesser, som de har fokus på. De har ingen økonomiske interesser i at rådgive om bestemte pensionsordninger og pensionsselskaber, og derfor kan du være sikker på, at du som almindelig arbejdstager vil kunne få den bedste rådgivning fra en uvildig pensionsrådgiver. 

Læs om APC Forsikringsmæglere på Finanswatch.dk. Så vil du kunne få en bedre forståelse for, hvorfor du måske selv har så svært ved at finde rundt i pensionsjunglen, og omkring APC Forsikringsmægleres rolle i forhold til pensionsselskaberne på det danske pensionsmarked. 

Peter Lindblad - manden bag APC Forsikringsmæglere

Peter Lindblad er manden bag APC Forsikringsmæglere A/S. Det er Peter, der i sin tid stiftede virksomheden, og han fungerer også som hovedaktionær og administrerende direktør for virksomheden. Han har selv mange års erfaring inden for pensionsbranchen, og han vidste derfor, at der var et behov for at hjælpe de danske arbejdstagere med at finde rundt i pensionsjunglen, der igennem mange år har været præget af manglende transparens og mange, fra kundens perspektiv, skjulte gebyrer. 

Læs om stifteren af APC Forsikringsmæglere og bliv klogere på hans baggrund samt hans mission med virksomheden. Han og hans dygtige team står klar til at hjælpe dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce