Connery

Everybody Wants Some!! [Anmeldelse]

Hvornår har du sidst fået noget…?

4 ud af 6 stjerner
Everybody Wants Some!! - Trailer
Scanbox - Everybody Wants Some!! [Anmeldelse] Scanbox

80’s ladies

Året er 1980. USA’s præsident hedder Ronald Reagan, i Sovjetunionen knager det i kommunismen, og diskoen er officielt død. Den 17-årige baseballspiller og førsteårsstuderende Jake Bradford (Blake Jenner) er netop ankommet til det hus, han skal dele sammen med sine medstuderende og øvrige holdkammerater. Der er dømt mandehørm og hakkeorden fra starten, så Jake må hurtigt sætte sig i respekt og finde sin plads i hierarkiet. Da der stadig er 3 dage til skolestart står den på fester og druk og en god portion sund konkurrence blandt gutterne om, hvem af dem der kan nå at knalde flest piger, selvfølgelig.

ANNONCE
Scanbox - Everybody Wants Some!! [Anmeldelse] Scanbox

1st base

Jake spilder da heller ikke tiden, når det kommer til kvinder. Allerede første dag møder han den smukke og intelligente Beverly (Zoey Deutch), der studerer teatervidenskab. Hen over weekenden udvikler flirten sig til en romance, så der er med andre ord lagt op til et fantastisk skole år!

ANNONCE
Scanbox - Everybody Wants Some!! [Anmeldelse] Scanbox

”Boyhood 2”

Ifølge Linklater selv er Everybody Wants Some!! en slags fortsættelse til hans Oscarvindende Boyhood fra 2014. Samtidigt er den også åndsbeslægtet til en af hans tidligste film Dazed & Confused fra 1993. En film der ligesom denne tager udgangspunkt i instruktørens egne erfaringer.

ANNONCE
Scanbox - Everybody Wants Some!! [Anmeldelse] Scanbox

Home-run!

Everybody Wants Some!! emmer af charmerende kækhed og ustyrlig testosteron. Den tager prisen som sommerens feel-good indie-flick. Linklater har castet hovedsageligt ukendte skuespillere, hvilket giver en troværdighed og et friskt pust. 

Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: ’80%

Teknisk information:

Original titel: Everybody Wants Some!!

Land: USA, 2016

Instruktør: Richard Linklater

Medv.: Blake Jenner, Tyler Hoechlin, Ryan Guzman, Juston Street, Will Brittain, Glen Powell, J. Quinton Johnson, Temple Baker, Zoey Deutch, Tanner Kalina, Wyatt Russell og Tyler Hoechlin

Genre: Komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital/DTS

Spilletid: 117 min

Dansk bio premiere: 28. juli 2016

Distributør: Scanbox

ANNONCE
Del

Seneste nyt