Connery

Er du altid fuldere end dine venner med kærester? Bare rolig, undersøgelse viser, det er helt naturligt

Tag du bare en ekstra øl - det forventes af dig!

Har du også den der single-ven, som altid ender med at blive fuldere end alle andre? Eller måske er du selv den fulde single-ven? Så bare rolig, ifølge en ny undersøgelse er det nemlig helt normalt, at singler drikker sig mere fulde end folk i parforhold - så alt andet ville være helt unormalt!

Studiet blev lavet ved at analysere 2425 tvillingers drikkevaner. Man sammenlignede et hold tvillinger, som var enten single eller fraskilt med et andet hold tvillinger, som begge var gift. Resultatet viste, at dem i forhold hverken drak lige så ofte eller lige så mange genstande ad gangen som singlerne. Spørgsmålet er så, om resultatet i virkeligheden kommer af, at dem, der i forvejen ikke drikker særlig meget, bliver gift først? Eller om det er den anden vej rundt? 

Ifølge Diana Dinescu, psykolog ved University of Virginia, har ens civilstatus noget med ens alkoholvaner at gøre. Dinescu fortæller, at ægtefolk er mere forfaldne til at holde øje med hinandens opførsel, og derudover går de ikke ud lige så ofte som singler. 

Og det er vel egentlig ikke særlig overraskende, vel? Det er i hvert fald meget, meget sjældent, at mine venner beder mig om ikke at drikke mere - tværtimod vil jeg ofte gerne blame dem for, at jeg lige tager det sidste shot. Så don't worry guys - hvis du ikke var den fulde single, ville du bare gå imod normen! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt