Connery

En undersøgelse viser, hvor mange dage af vores liv, vi bruger på at have tømmermænd

Det er faktisk ret mange..

Jeg drikker aldrig igen! 

En sætning, vi sikkert alle har sagt dagen efter en bytur, når man ligger i fosterstilling på toiletgulvet og kun med nød og næppe rejser sig for at brække sig i lårtykke stråler i toilettet. Tømmermændene er slemme, hele dagen er spildt, og man lover sig selv, at det aldrig skal ske igen. Men så igen.. det ér jo lørdag, de andre skal ud, og øllene drikker jo ikke sig selv, vel? Og dagen efter starter det hele forfra..

Det ér virkelig nederen at have tømmermænd, men det er alligevel sjældent, man hører om en, der har haft så slemme tømmermænd, at vedkommende aldrig drikker igen. Men hvor mange dage i vores liv bruger vi egentlig på at have tømmermænd? En undersøgelse i England har udspurgt 2000 personer og fundet ud af, at i gennemsnit bruger folk 724 dage på at have tømmermænd. 724 dage. Det er næsten to år(!), som vi bruger på at have det ad helvedes til.. 

Undersøgelsen viste også, at 1 ud af 20 har tømmermænd 6 gange eller flere om måneden. Om måneden! Det er altså ret meget. Tænk på alt det, man kunne udrette på alle de dage? Men så igen.. øllene drikker jo ikke sig selv, vel? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt