Connery

'Dragon Lady' får blandt andet fjernet sine ører i sin transformation [Video]

For ikke at nævne delt sin tunge i to, implantation af horn i panden og tatoveret slangeskind over hele kroppen..

Har du nogensinde set en med lidt for store læber, lidt for tydelige kindben eller lidt for synligt kunstige bryster og tænkt, at plastikoperationerne har været ved at tage en smule overhånd? Så tro mig, når jeg siger: you ain't seen nothing yet. 

Lad mig præsentere Eva Tiamat Baphomet Medusa, the Dragon Lady.

Ja, den er god nok. Og her snakker vi ikke en Khaleesi / Mother of Dragons type, nej - vi snakker et menneske, der er ved at transformere sig selv til en drage.

Og hvorfor spørger du måske? Tiamat blev født som Richard, men nu hedder den altså Tiamat. Og nej, jeg prøver ikke at være nedladende her - Tiamat vil faktisk gerne kaldes den, netop fordi det er sådan, man refererer til en drage. Godt så.

Som dreng blev Richard forladt af sine forældre, og det blev altså til en slags genfødsel; i hvert fald mener Tiamat, at dens rigtige forældre er klapperslanger. 

Og hvordan bliver man så en drage? Man får slangeskindslignende tatoveringer over hele kroppen, en delt tunge, spidse tænder, opereret næsen, implantation af horn, farvet det hvide i øjnene grønt, og - selvfølgelig - fjernet ørene. 

Tiamat har en søn, som har afvist kontakten til ham. Men sønnen elskede drager, da han var lille, så nu håber Tiamat, at sønnen vil se ham som en smuk drage og ikke som en dårlig forælder. 

Jeg tror måske ikke, at drage-transformationen hjælper på far-søn forholdet her. Altså, jeg elskede da også Peter Plys, da jeg var mindre, men derfor håber jeg ikke, at min far pludselig bliver farvet gul over hele kroppen og begynder at gå i rød t-shirt og ingen bukser.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt