Connery

Det skal du pakke til herreturen

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Hvis du er til vilde outdoor-eventyr med vennerne, hvor I prøver kræfter med jer selv og naturen, så er der en række elementer, du altid bør huske at medbringe på turen. Så er I garanteret en vellykket oplevelse. Læs med her i vores guide, og find inspiration til din næste pakkeliste.

Det skal du pakke - i korte træk

Hvis du og vennerne skal på et længerevarende ophold i naturen, hvor I er langt fra den nærmeste butik eller supermarked, så er det vigtigt, at I har tænkt over det udstyr, I medbringer. Noget af det mest essentielle vil blandt andet være:

  • Rygsæk
  • Vandresko
  • Telt
  • Sovepose/liggeunderlag
  • Lommelygte/pandelampe
ANNONCE

Rygsæk

En rygsæk er noget af det mest praktiske, du kan medbringe på en vandretur i det fri. Den er nem at transportere, og med lidt snilde kan du pakke den med næsten alt det, du skal bruge. 

Vælg en med komfortable stropper, da du sandsynligvis skal bære den i mange timer ad gangen, og sørg også for, at den er rummelig. Så har du plads til alle de fornødenheder, du skal bruge på turen – for eksempel mad og drikke, kogegrej, tandbørste, toiletpapir, ekstra tøj, regntøj, kort, førstehjælpsudstyr med mere.

Vandresko

På en vandretur er det alfa og omega, at du har det rigtige fodtøj på. Ellers risikerer du at få vabler og ømme fodsåler, og så er turen ødelagt. Husk derfor at iføre dig et solidt par vandresko eller støvler, som er skabt til et hårdt terræn. Det vil være en ekstra fordel, hvis skoene er vandtætte.

Telt

Hvis du og vennerne skal overnatte i naturen, så er det en god ide at medbringe et telt. Det er ikke alle steder, I kan regne med at finde hytter eller shelters, og et telt har den fordel, at I kan slå det op præcis, hvor I vil. Så har I altid et transportabelt tag over hovedet, hvis uvejret skulle ramme jer.

Sovepose og liggeunderlag

Hvis du gerne vil mærke glæden ved at overnatte i det fri, kan du også vælge at medbringe en sovepose eller et liggeunderlag. Så kan du lægge dig til at sove, lige nøjagtigt hvor det passer dig. Kan du godt lide at overnatte i shelters, vil det også give dig en ekstra grad af komfort med et liggeunderlag og en varm sovepose, der skærmer dig mod kulden.

Lommelygte eller pandelampe

I naturen kan det godt blive ekstremt mørkt om natten, og hvis du ikke vil sætte din lid til lyset fra månen og stjernerne, så bør du altid pakke en lygte med i tasken. Især hvis du færdes i ujævnt terræn, vil lyset fra en lommelygte eller pandelygte kunne forhindre mange uheld.

ANNONCE
Del

Seneste nyt